Columns van Professional Affairs Managers

In onze columns gaan de Professional Affairs Managers Katherine Teblick, Floortje Fischer de Brabander en Ilona Bradwolff in op onderwerpen waar oogzorgspecialisten tegenaan lopen. Zij bespreken relevante issues bij de oogmetingen en wat u hieraan kan doen. Daarbij geven zij producten van CooperVision weer wat het probleem kan verhelpen. 


Katherine Teblick 

Studeerde optometrie aan de Hogeschool Odisee te Brussel  en was in 1993 medeoprichter van een contactlenspraktijk te Antwerpen.

Tijdens haar loopbaan heeft ze veel ervaring opgedaan met het aanmeten van alle soorten lenzen. Zachte lenzen, vormstabiele lenzen alsook speciale lenzen zoals ortho-k en sclerale lenzen waardoor ze vaak samenwerkte met verschillende oogartspraktijken.

Sinds 2019 maakte ze de overstap naar CooperVision waar ze werkzaam is als Professional Affairs Manager voor België en Luxemburg.

Deze functie sluit perfect aan bij de praktijkervaring , elke dag leert ze nog bij waardoor ze het gevoel heeft het beste van 2 werelden te kunnen combineren.

De marktinzichten van CooperVision gecombineerd met de praktijkervaring en dit kunnen delen met klanten ervaart ze als uniek. Het doet haar beseffen dat na al die jaren er nog geen einde is gekomen aan haar passie voor contactlenzen.

Column van Katherine: 


Floortje Fischer de Brabander

Floortje is optometrist met 15 jaar ervaring in de optometrie en contactlenspraktijk. Deze ervaring omvat het aanmeten van alle soorten contactlenzen, optometrische onderzoeken, oogkeuringen voor piloten en het onderzoeken en begeleiden van klanten op het gebied van refractieve chirurgie. Daarnaast onderhield ze de contacten met leveranciers, het opzetten van een private label lijn en werkwijze en management van contactlens praktijken. 

Sinds 2019 is zij werkzaam als Professional Affairs Manager BeNeLux bij CooperVision waarbij zij dagelijks de ervaringen uit de praktijk gebruikt om oogzorgspecialisten te trainen, van technische informatie te voorzien en aanpas technische vragen te beantwoorden.

Columns van Floortje:

Ilona Bradwolff 

Is doormiddel van een bijbaan in contact gekomen met de optiek en studeerde als deeltijd Opticien en later als deeltijd Optometrist (Hons) af. Vanuit haar nieuwsgierige aard heeft zij veel praktijkervaring opgedaan met het aanmeten van alle type lenzen, zoals zachte, vormstabiele, medische en ortho-K lenzen. Daarnaast is zij vaak aanwezig op congressen zoals het OVN en NCC en heeft zij functionele optometrie gestudeerd bij Rob Gevers gegeven door Caroline Hurst.

Met een achtergrond als franchiseondernemer is zij in 2020 gestart als Professional Affairs Manager bij CooperVision. Een functie die perfect aansluit bij haar persoonlijkheid.

 

“Het delen van kennis en samen opzoek gaan naar hoe het beter kan is iets wat ik fantastisch vind om te doen en mij veel energie geeft.”

- Ilona Bradwolff

Het uitbalanceren van zicht, gezondheid, omzet en efficiëntie waarbij de mens centraal staat is voor haar een leuke uitdaging. Zeker wanneer zij haar tweede passie, digitalisatie, die zij heeft opgedaan bij een eHealth startup kan toepassen. Als je het aan Ilona vraagt zal ze vastberaden vertellen dat de contactlenzen markt is een diverse en unieke markt is waar al haar passies bij elkaar komen.

Mocht je meer interesse hebben kan je altijd  een aanvraag doen voor een training bij jou in de winkel:

Ook geven wij regelmatig workshops bij ons op kantoor, wel is het hiervoor nodig om je vooraf in te schrijven: 

Of volg een Webinar of een e-learning:

More Blog Posts
Related posts