Training & Development

Het CooperVision advantage programma bevat diverse Business Services die uw ondernemerschap ondersteunen en de groei van uw winkel een stimulans geven. Een belangrijk onderdeel hiervan is het trainingsprogramma van CooperVision Training & Development. De trainingen zijn ontwikkeld om u te helpen met het aanbieden van uitstekende oogzorg, waarbij het genereren en behouden van nieuwe en bestaande klanten centraal staat. Het resultaat hiervan is een groter én loyaler klantenbestand.

“Let’s grow together”
 

Goede zorg voor uw klant begint met heldere communicatie en het scheppen van de juiste verwachtingen. Wanneer u beschikt over gedegen en actuele kennis en vaardigheden, bent u voor uw klant een betere gesprekspartner en levert u op elk moment van de ‘customer journey’ een toegevoegde waarde. CooperVision breidt daarom de technische trainingen uit met aandacht voor verkoop- en communicatieaspecten. Hiervoor is zelfs –speciaal voor de extra ambitieuze ondernemer- een volledige Academy ontwikkeld.


Voor iedereen een passend aanbod
Geen twee ogen of klanten zijn hetzelfde en ook geen twee optiekwinkels zijn identiek. CooperVision heeft onderzocht waar de verschillende behoeften liggen en aan de hand daarvan een aanbod op maat gemaakt: het complete Training & Development-programma. Alle trainingen hebben een duidelijke samenhang en zijn gericht op zowel het vergroten van de technische kennis als het verbeteren van de communicatie met de consument. Net als de markt is ons trainingsaanbod voortdurend in ontwikkeling. Wij nodigen u uit om regelmatig onze site te bezoeken of contact op te nemen met uw Business Development Manager.


InHouse training 
Bij CooperVision worden we gedreven door het leveren van innovatieve contactlenzen om je consument te helpen iedere dag beter te zien. We willen je als oogzorgspecialist helpen met veel vertrouwen ook onze speciale producten aan te passen. Hiervoor bieden wij onze InHouse trainingen aan.

Professional Affairs training 
Door je aan te melden voor trainingen die je hier vindt, kan je je klinische, technische en communicatieve vaardigheden ontwikkelen, om zo een echt verschil maken in de service die je biedt aan je dragers. Daaronder vallen onderwerpen als de keuze van de juiste soort contactlens voor je klant, tips voor communicatie, contactlens aanpassingen en nazorg, en het verbeteren van de klantervaringen in je winkel.

 

Ontdek de categorievisie

Binnen de contactlensindustrie heeft CooperVision een nieuwe innovatieve 'categorievisie' ontwikkeld. Deze visie ligt ten grondslag aan alle 

Wij presenteren de volgende training- en opleidingmodules:

            

Rekruteren:        De sleutel naar meer dragers

Vasthouden:       Het belang van een goede controle

Managen:           Upgraden,masterclass torisch,masterclass multifocaal

 

Ontdek de Learning academy 

CooperVision biedt ook een veelvoud aan online trainingen aan. Hiervoor is een speciaal platform opgericht waarin alle trainingen te vinden zijn. U hoeft slechts eenmalig een login aan te maken en dan kunt u gratis gebruk maken van de trainingen waar en wanneer u maar wilt. zo kunt u te allen tijde uw kennis en kunde up to date houden. Bovendien krijgt u voor sommige trainingen zelfs accreditatiepunten. Het trainingsplatform is continu in ontwikkeling dus u kunt steeds weer nieuwe interessante trainingen volgen. Natuurlijk zijn er voor elk kennis niveau trainingen beschikbaar waardoor het platform zeer waardevol is voor iedereen die in de optiek werkzaam is. Wilt u ook gebruik maken van de learning academy van CooperVision? Volg onderstaande stappen om uw account aan te maken:

  1. Ga naar:  elearning.coopervision.nl/benelux/register
  2. Vul uw gegevens in inclusief een Email adres waar u zelf toegang toe heeft.
  3. Bij ‘klantnummer’ kunt u uw klantnummer bij CooperVision  invullen. Als u dit niet weet kunt u het ook bij onze Customer Service opvragen
  4. Klik op ‘schrijf je in bij de coopervision learning academy’
  5. U krijgt automatisch een mail op het door u ingevulde emailadres.
  6. Bij een volgende bezoek kunt u naar de login pagina gaan: elearning.coopervision.nl/benelux/login
  7. Vul hier uw aangemaakte gebruikersnaam aan en uw wachtwoord om in te loggen.

Webinars 

Naast alle e-learning en trainingen organiseert CooperVision ook een aantal webinars. De pre-recorded webinars kunt u volgen via deze pagina: webinars. 

Natuurlijk zijn er ook vaak live webinars te volgen waarbij u direct in staat bent om vragen te stellen over het onderwerp. Heeft u interesse in het volgen van een live webinar? Of wilt u voor uw winkel een live webinar organiseren? neem dan contact op met uw business development manager voor de mogelijkheden. 

 

Columns 

De Professional Affairs Managers van CooperVision laten hun licht schijnen over de huidige tijd van contactlensspecialist zijn. 

Meer informatie...

 

Wij blijven ons trainingsaanbod voortdurend ontwikkelen.

Interesse om een training bij te wonen?

Neem contact op met uw CooperVision Business Development Manager