BCLA Industry Award Winner

Een trio van myopie management visionairs is onderscheiden met de prestigieuze British Contact Lens Association (BCLA) Industry Award voor hun werk bij het ontwikkelen, onderzoeken en commercialiseren van de innovatieve CooperVision® MiSight® 1-day contactlens. John Phillips, Stuart Cockerill en Paul Chamberlain werden zaterdagavond erkend tijdens het afsluitende gala dinner van de BCLA Clinical Conference & Exhibition , uit een selectie van finalisten die allemaal een onmetelijke bijdrage hebben geleverd aan het veld.

Contact Lens Product of the Year (2013)

Op de prestigieuze 2013 Optician Awards in Birmingham, Engeland, ontving CooperVision voor de multifocale Proclear-daglens de prijs voor “Contact Lens Product of the Year”.

Silmo d’Or best product award met MyDay™ (2013)

CooperVision heeft een Silmo d’Or gewonnen voor de onlangs gelanceerde MyDay™-wegwerpdaglens.Het eerbetoon werd op donderdag, 26 september 2013, aangekondigd op de 20e opeenvolgende editie van de ceremonie, die onderdeel is van SILMO, de internationale optiekbeurs voor professionals in Parijs.

2012 REBRAND 100® Global Award (2012)

REBRAND 100®s Eighth Annual Global Awards riep ons uit tot "Best of" voor uitmuntendheid in herpositionering van een merk via Siegel+Gale, een internationale firma in strategische promotie van merken. De REBRAND 100® is eerste en hoogste erkenning wereldwijd in zijn soort.

2012-2010 Top Workplaces in the Bay Area (2012)

The Cooper Companies is ook uitgeroepen tot een van de “Top Workplaces in the Bay Area” door de Bay Area News Group. Deze erkenning was gebaseerd op enquêtes onder meer dan een miljoen medewerkers in de San Francisco Bay Area.

2012 & 2011 Healthiest Employers in the Bay Area (2012)

The Cooper Companies is geselecteerd als een van de beste Healthiest Employers in the Bay Area door de San Francisco Business Times en het Silicon Valley/San Jose Business Journal. De erkenning wordt gegeven aan bedrijven die innovatie en leiderschap laten zien in hun bedrijfswelzijnsprogramma's.

2012 & 2010 Best Companies for Leaders (2012)

The Cooper Companies is genoemd in het Chief Executive Magazine en Chally Group Worldwide's 40 Best Companies for Leaders list. In dit onderzoek wordt effectief leiderschap erkend onder zowel gevestigde leiders aan de top als onder ontwikkelingsprogramma's en begeleiding binnen de organisatie.

ODMA 2011 (2011)

De Optical Distributors & Manufacturers Association (ODMA) in Australië riep onze torische Biofinity-contactlenzen uit als de winnaar in hun lenzencategorie.