Avaira Vitality™ toric contactlenzen

Als je contactlenzen draagt voor astigmatisme en de beste waarde wilt voor je geld, kies dan CooperVision® Avaira Vitality™ toric contactlenzen voor uitstekende prestaties tegen een verrassend betaalbare prijs. Ze zijn gemaakt van een geavanceerd silicone hydrogelmateriaal dat speciaal is ontwikkeld voor langdurig comfort, gebruiksgemak* en een gezonde ervaring met het dragen van lenzen. Aangeboden door CooperVision, een wereldleider in torische contactlenzen, Avaira Vitality toric contactlenzen hebben dezelfde vertrouwde optische ontwerpfuncties als onze premium Biofinity® toric contactlenzen om je te helpen een helder, scherp zicht te krijgen. Ze zijn een goede keuze voor ervaren dragers van contactlenzen zoals jij.

Kenmerken die je geweldig zult vinden

Optimized Toric Lens Geometry™ bevat speciale ontwerpkenmerken voor een uitstekende oriëntatie1 en een stabiele pasvorm voor een consistent helder zicht.

Geavanceerd materiaal trekt op natuurlijke wijze watermoleculen aan, waardoor het hele oppervlak van je lenzen gedurende de hele dag vochtig blijft.

Door het hoge ademend vermogen krijgen je ogen 100% van de zuurstof die ze nodig hebben, wat helpt om ze wit2 en gezond te houden §3

De hoogste klasse UV-blokkers die beschikbaar zijn in een contactlens helpen je ogen te beschermen tegen de overdracht van 90% UVA en 99% UVB.||

 

Weet je niet zeker welke contactlenzen het beste voor je zijn?

Doe deze quiz met vier vragen om te ontdekken welke van onze producten het beste bij je behoeften past.

Vind je lens
Wat is astigmatisme?
Torische contactlenzen: wat u moet weten

* Gebaseerd op subjectieve beoordelingen bij het inbrengen en na 1 maand. Resultaten van een prospectief, dubbelblind, gerandomiseerd, bilateraal, gekruist onderzoek ter vergelijking van Avaira Vitality™ sphere contactlenzen met een concurrerende herbruikbare bolle lens.
Sferische aberratie.
Tijdens dagelijks gebruik.
§ Met een hogere zuurstofpermeabiliteit dan hydrogelmaterialen, minimaliseren of verwijderen silicone hydrogel contactlenzen tijdens het dragen van lenzen tekenen en symptomen die aan hypoxie gerelateerd zijn.
|| Waarschuwing: UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals UV-absorberende veiligheidsbrillen of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten de UV-absorberende brillen blijven gebruiken zoals voorgeschreven.

Referenties:
1 CVI data on file 2019; prospective, double masked, bilateral, randomized, cross-over dispensing study n=39 habitual soft toric wearers.
2 CVI data on file 2017. Prospective, multi-center, bilateral 2-week wearing study with Avaira Vitality. N=63.
3 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467–472.