Moeiteloos comfort. Een betaalbare prijs.

EIGENSCHAPPEN
  • Maandelijks vervangen
  • Silicone hydrogel materiaal
  • Zacht en flexibel, geschikt voor allerlei wensen
  • Hoger watergehalte voor natuurlijke bevochtiging
  • UV bescherming(1)

Moeiteloos Comfort. Een betaalbare prijs.

Avaira® Vitality heeft een handig maandelijks vervangschema en zacht, flexibel materiaal. Daarmee is het misschien wel de ideale lens voor u. De lenzen zijn gemaakt van zeer modern siliconen-hydrogel en blijven op natuurlijke wijze vochtig. De kans dat u nog extra bevochtigende druppels nodig heeft is dus klein. En dankzij de UV-blokkering kunt u ze met een gerust hart dragen.1

Continue vochtig en continue UV-bescherming*—Ideaal voor het dagelijks leven.

Nu kunt ook u profiteren van het gezondste lensmateriaal, en dat voor een betaalbare prijs. CooperVision Avaira® Vitality-lenzen hebben alle voordelen van siliconen-hydrogel in huis, plus een hoger watergehalte. Het hogere watergehalte zorgt ervoor dat de lenzen op natuurlijke wijze vochtig blijven. De kans dat u nog extra bevochtigende druppels nodig heeft is dus klein. Een extra voordeel is de Klasse 1-UV-bescherming, die helpt om schadelijke UV-straling tegen te houden.2.

Krachtige prestaties. Buitengewoon comfort.

Avaira® Vitality-lenzen bevatten unieke materialen en technologieën, zodat uw ogen kunnen ademen en op natuurlijke wijze vochtig blijven. Dat betekent voor u continu uitstekend comfort. De hele dag lang, en gedurende de hele levensduur van de lens. Avaira® Vitality™-lenzen bieden u alle vrijheid die u nodig heeft. Of u nu bijziend bent, verziend bent of lenzen nodig heeft voor astigmatisme.

Dit zeggen andere gebruikers

In een openbare enquête gaf 80% van de mensen met Avaira®-lenzen aan dat zij hun lenzen meer dan 14 uur per dag dragen3. Ook u kunt profiteren van dit langdurige comfort.

Vragen over Avaira® Vitality.

Bespreek samen met uw oogzorgspecialist welke Avaira®-lenzen het beste bij u passen.

1 Waarschuwing: UV-absorberende lenzen dienen niet ter vervanging van UV-absorberende oogbescherming zoals UV-absorberende brillen of zonnebrillen, omdat ze niet het hele oog en het complete gebied eromheen bedekken. Patiënten moeten UV-absorberende oogbescherming blijven dragen zoals voorgeschreven.
2Waarschuwing: UV-absorberende lenzen dienen niet ter vervanging van UV-absorberende oogbescherming zoals UV-absorberende brillen of zonnebrillen, omdat ze niet het hele oog en het complete gebied eromheen bedekken. Patiënten moeten UV-absorberende oogbescherming blijven dragen zoals voorgeschreven.
3Enquête uit 2012 onder Avaira®-dragers in de VS.