Live® daily disposable

Ben je op zoek naar daglenzen die comfortabel, gezond, gemakkelijk en betaalbaar zijn? Live® daglenzen zijn siliconehydrogel lenzen die precies daarop gericht zijn – je leven op jouw manier laten leiden.

Kenmerken die je geweldig zult vinden

Live® voor comfort – deze silicone hydrogel daglenzen met AquaGen®-technologie en een constant hoog watergehalte staan borg voor uitstekend dagelijks comfort.

Live® voor gezondheid – de Live® silicone hydrogel daglenzen laten 100% van de zuurstof de ogen bereiken en geven meer dan de aanbevolen hoeveelheid zuurstof2  over het hele lensoppervlak door, wat bijdraagt aan de goede gezondheid van je ogen.

Live® daglenzen dragen bij aan de bescherming van uw ogen door schadelijke UV-straling te blokkeren.*

Live® voor gemak – daglenzen hebben allerlei voordelen, zoals elke dag verse nieuwe lenzen en geen lensdoosjes of lenzenvloeistof meer.

Live® voor betaalbaarheid een silicone hydrogel contactlens voor de prijs van een hydrogel lens.

 

Weet je niet zeker welke contactlenzen het beste voor je zijn?

Doe deze quiz met vier vragen om te ontdekken welke van onze producten het beste bij je behoeften past.

Vind je lens
Daglenzen: zijn die geschikt voor jou?
Silicone hydrogel lenzen: wat maakt het uit?

* Waarschuwing: Uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende brillen, zoals uv-absorberende zwembril of zonnebril, omdat ze het oog en het gebied om het oog heen niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende brillen volgens de aanwijzingen blijven dragen.
Gebaseerd op de aanbevolen kleinhandelsprijs van CooperVision®. De kleinhandelsprijs wordt te allen tijde vastgesteld door de retailer. Het voorgaande is niet bedoeld om de prijzen van retailers te beïnvloeden.

Referenties:  
1 Consumer Insights Study, 2015. Uitgevoerd door YouGov PLC namens CooperVision.
2 Live® daglenzen garanderen 100% zuurstofverbruik door het hoornvlies en geven meer dan de aanbevolen hoeveelheid zuurstof over het hele lensoppervlak door, wat bijdraagt aan de goede gezondheid van je ogen. Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.