Biofinity® toric multifocal

Je hebt je astigmatisme gecorrigeerd, maar merkt dat het scherpstellen op voorwerpen van dichtbij moeilijker is geworden.

Dit kan een teken zijn van presbyopie, waar de meeste mensen boven de 40 jaar mee te maken krijgen. Bij presbyopie kunnen voorwerpen van dichtbij wazig lijken. Om je zicht te helpen verbeteren, heb je een nieuwe oplossing voor de correctie van je zicht nodig.

Je droeg misschien al torische lenzen om je astigmatisme te corrigeren, maar er is nu een oplossing om ook jouw zicht van dichtbij te verbeteren.

CooperVision® Biofinity® toric multifocal contactlenzen combineren beproefde lensontwerptechnologieën om je te helpen bij de veranderende zichtbehoeften. 

De Optimised Toric Lens Geometry® integreert speciale ontwerpkenmerken om een voorspelbare oriëntatie en een stabiele passing te bieden, voor een consistent helder zicht.

De Balanced Progressive Technology levert meerdere correctiezones in elke lens, afgestemd op je persoonlijke voorschrift, zodat je op alle afstanden goed kunt zien.

De Aquaform® Technology houdt het vocht vast in de lens en biedt een hoog ademend vermogen, voor een ongelooflijk langdurig comfort.

Alle Biofinity contactlenzen bieden een opmerkelijk evenwicht tussen comfort, zuurstofdoorlaatbaarheid en uitstekende visuele prestaties.

Op bestelling gemaakt, met meer dan 200.000 voorschrijfmogelijkheden om aan je specifieke visuele behoeften te voldoen.1

 

Weet je niet zeker welke contactlenzen het beste voor je zijn?

Doe deze quiz met vier vragen om te ontdekken welke van onze producten het beste bij je behoeften past.

Vind je lens
What Is Astigmatism?
What is Presbyopia?

1. CVI data on file 2019. Based on total number of prescription option combinations (for sphere, cylinder, axis and add - including D & N combinations) manufactured.