Dankzij de zuurstofefficiënte silionen technologie, zorgen MyDay® lenzen voor de optimale balans tussen gezondheid, comfort en hanteerbaarheid. De vernieuwde Aquaform® Technologie biedt u een comfort dat blijft, dag in, dag uit. 

EIGENSCHAPPEN
  • Zicht – bewezen optisch design voor een helder, scherp zicht
  • Comfort – Smart Silicone™ - ons zachtste lensmateriaal
  • Gezondheid – onze hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid*
  • Bescherming – UVA en UVB bescherming**
  • Gemak – dagelijks nieuwe lenzen

Uitzonderlijke zichtcorrectie

MyDay® gebruikt het revolutionaire Optimised Toric Lens Geometry™ - voor een helder, scherp zicht in een breed scala aan corrigerend sterktebereik.

Consumenten geven MyDay® toric bijna 88 van de 100 punten voor snelle aanpassing op/aan het oog en uitstekend zichtstabiliteit.

Onovertroffen comfort

MyDay® toric lenzen maken gebruik van Smart Silicone™ voor een uitzonderlijk en langdurig draagcomfort- de hele dag, iedere dag.

Heldere, witte ogen *

MyDay® toric lenzen zijn gemaakt van het allernieuwste, optimaal zuurstoflatende, materiaal. Dit zorgt ervoor dat er meer zuurstof bij het oog komt, wat helpt om heldere en witte ogen te behouden.*

Ingebouwde UV bescherming**

Om uw ogen te helpen beschermen tegen de schadelijke straling van de zon, hebben MyDay® toric lenzen een ingebouwde UV-bescherming** dat 85% van UVA en 96% van UVB straling filtert.

Bekijk zelf de voordelen van MyDay® toric

Vraag uw opticien naar het uitzonderlijke en onovertroffen comfort van MyDay® toric contactlenzen.

.

*Hoge zuurstofdoorlaatbaatheid draagt bij aan heldere, witte ogen. CooperVision data on file, 2014.
**Waarschuwing: UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanger voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals UV-absorberende zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Contactlensdragers dienen UV-absorberende brillen te dragen, zoals aangegeven door een oogzorgspecialist.

Aquaform-technologie

U hebt vast de term Aquaform®-technologie op onze producten zien staan en u afgevraagd wat dat precies inhoudt.

Geoptimaliseerde lensgeometrie

Klanten met astigmatisme hebben lenzen nodig met een andere optische sterkte op verschillende punten die precies in de juiste richting moeten staan