Live®

  • Speelt in op de behoeften van jongvolwassenen.
Productspecificaties

Functies

  • Comfort – AquaGen™ technology
  • Gezondheid – Silicone Hydrogel materiaal voor een hogere zuurstofdoorlatendheid (1)
  • Gemak – het gebruiksgemak van daglenzen
  • Betaalbaarheid – Silicone Hydrogel technologie voor de prijs van hydrogel (2)

Speelt in op de behoeften van jongvolwassenen.

Jongvolwassenen noemen comfort, gezondheid, gemak en betaalbaarheid als de belangrijkste kenmerken voor het succesvol dragen van contactlenzen.Live® daglenzen zijn ontworpen om aan deze behoeften te voldoen – lensdragers in staat stellen om hun leven op hun manier te leven.

Comfort – Siliconenmoleculen zijn hydrofoob en stoten dus van nature water af. AquaGen® is een unieke technologie zonder oppervlaktebehandeling die op natuurlijke wijze watermoleculen aantrekt en aan het lensoppervlak bindt. Samen met een hoog watergehalte (56%) draagt dit de hele dag bij aan het draagcomfort.

Gezondheid – Met een Dk/t van 86 biedt Live® lensdragers een betere zuurstofdoorlatendheid dan lenzen die gemaakt zijn van hydrogel materiaal.

Gemak – Elke dag een nieuwe lens brengt veel voordelen met zich mee; één keer dragen en weggooien, meteen een nieuw paar bij de hand en geen houders of lenzenvloeistof nodig.

Betaalbaarheid – Live – een silicone hydrogel daglens voor de prijs van een hydrogel daglens.2

CooperVision wil u helpen om uw klanten makkelijker kennis te laten maken met ons portfolio van silicone hydrogel dag- en maandlenzen. Om eventuele drempels bij de consument weg te nemen, bieden wij momenteel een tevredenheidsgarantie op onze silicone hydrogel daglenzen en maandlenzen aan. De consument heeft hierbij de mogelijkheid om zijn gekochte voorraad terug te brengen naar het punt van aankoop en hier het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Door middel van point of sale materiaal kunt u deze actie in uw winkel zichtbaar maken naar uw klanten.

(1) With higher oxygen permeability than hydrogel materials, silicone hydrogel contact lenses minimise or eliminate hypoxia-related signs and symptoms during lens wear.
(2) Based on CooperVision’s Recommended Retail Price.
(3) Consumer Insights Study, 2015. Conducted by YouGov PLC on behalf of CooperVision.

Productdetails

Materiaal/H2O-gehalte
somofilcon A / 56%
Vervangingsschema
Dagelijks
Zuurstofdoorlaatbaarheid
86 Dk/t (at -3.00D)
Middendikte
0.07 mm
Basiscurve
8.6 mm
Diameter
14.0 mm
Sferische sterkte
-0.50 tot -6.00DS (per 0.25D)
-6.50 tot -10.00DS (per 0.50D)
+0.50 tot +6.00DS (per 0.25D)
+6.50 tot +8.00DS (stappen van 0.50D)