NCC 2024 - Voorwoord

VOORWOORD

Improving Lives! Bij CooperVision vinden we dat u dat doet, elke dag.

Tijdens het Nederlands Contactlens Congres (NCC) 2024 staan we stil bij de cruciale rol die u, als contactlensspecialist, speelt in het leven van uw klanten. Door hen te helpen beter te zien, geeft u hen niet alleen zicht, maar ook vrijheid. Ons thema, 'Improving Lives', onderstreept uw toewijding en inzet.

Wij geloven in het creëren van positieve veranderingen, vandaag, morgen en in de toekomst. Samen zijn we er om levens te verbeteren, één persoon tegelijk. Van myopia management tot presbyopie, uw werk maakt een verschil.

Wij presenteren op onze stand met trots onze belangrijkste onderwerpen die van belang zijn voor een succesvolle contactlenspraktijk die klaar is voor de Future Generation:

1. Myopie Management: Ontdek ons uitgebreide product portfolio en leer meer over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in myopie management om te zorgen dat onze Future Generation kinderen hun dromen kunnen verwezenlijken. Kom langs en ontvang een rapport waaruit blijkt hoe noodzakelijk het is om vanaf nu te starten met Myopie Management!

2. Silicone hydrogel daglenzen: Ervaar de voordelen van onze brede portfolio geavanceerde silicone hydrogel daglenzen en hoe ze bijdragen aan het verbeteren van zicht en het behoud van de ooggezondheid. Dit Future Generation lensmateriaal is bezig met een flinke opmars, maar er zijn nog veel daglens dragers die de vele voordelen kunnen ervaren.

3. Plastic Neutraal: Om voor de Future Generation een mooie wereld achter te laten heeft CooperVision duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Leer alles over onze samenwerking met Plastic Bank® en ontdek hoe wij ons inzetten voor een duurzamere toekomst voor de Future Generation. Schrijf u op onze stand direct in voor het aankomende klantevenement.

De CooperVision Business Development Managers informeren u graag op de NCC stand en in uw praktijk over alle bovenstaande topics. Tot slot zijn wij er trots op om al vanaf 2006 actief bij te dragen aan de organisatie van het Nederlands Contactlens Congres.

Wij wensen u een mooi en leerzaam NCC 2024 toe en kijken ernaar uit u op onze stand te mogen begroeten om even bij te praten bij een heerlijke kop koffie!