NCC 2024 - Bios

BIO'S

Bio's


Floortje Fischer de Brabander, BHealth

Floortje studeerde optometrie aan de Hogeschool Utrecht en heeft daarna 15 jaar praktijk ervaring opgedaan in optometrie en contactlenzen. Deze ervaring omvat het aanmeten van alle soorten contactlenzen, optometrische onderzoeken, oogkeuringen voor piloten en het onderzoeken en begeleiden van klanten op het gebied van refractieve chirurgie. Daarnaast onderhield ze de contacten met leveranciers, het opzetten van een private label lijn en werkwijze en management van contactlens praktijken. Sinds 2019 is zij werkzaam als Professional Affairs Manager BeNeLux bij CooperVision waarbij zij dagelijks de ervaringen uit de praktijk gebruikt om oogzorgspecialisten te trainen, van technische informatie te voorzien en aanpas technische vragen te beantwoorden. Daarnaast heeft zij veelvuldig deelgenomen aan oogzorgmissies in Honduras via VOSH Indiana en VOSH Honduras
Ilona Bradwolff

Ilona door middel van een bijbaan in contact gekomen met de optiek en studeerde als deeltijd Opticien en later als deeltijd Optometrist (Hons) af. Vanuit haar nieuwsgierige aard heeft zij veel praktijkervaring opgedaan met het aanmeten van alle type lenzen, zoals zachte, vormstabiele, medische en ortho-K lenzen. Daarnaast is zij vaak aanwezig op congressen zoals het OVN en NCC en heeft zij functionele optometrie gestudeerd bij Rob Gevers gegeven door Caroline Hurst.

Met een achtergrond als franchiseondernemer is zij in 2020 gestart als Professional Affairs Manager bij CooperVision. Een functie die perfect aansluit bij haar persoonlijkheid.

Het uitbalanceren van zicht, gezondheid, omzet en efficiëntie waarbij de mens centraal staat is voor haar een leuke uitdaging. Zeker wanneer zij haar tweede passie, digitalisatie, die zij heeft opgedaan bij een eHealth startup kan toepassen. Als je het aan Ilona vraagt zal ze vastberaden vertellen dat de contactlenzen markt een diverse en unieke markt is waar al haar passies bij elkaar komen.


Elena García Rubio

Elena is afgestudeerd aan de Optometrie-academie en voltooide daarna een Master in Optometrie, Contactlenzen en Visustherapie in Madrid. Na haar opleiding in de VS is ze nu directeur van het Instituto Nacional de Optometría (INOP) in Madrid, gespecialiseerd in pediatrische optometrie, pediatrische contactlenzen en myopiecontrole. Elena adviseert ook contactlensfabrikanten over productinnovatie en voorlichting.