S1ngles partnership

Als oogzorgspecialist staat u garant voor kennis en kwaliteit. U kent uw klant en biedt de oplossing die bij zijn of haar ogen én leven past. Daarom willen we graag S1ngles® aan u en uw klant introduceren: het assortiment silicone hydrogel daglenzen en ondersteuning vanuit CooperVision dat u en uw klant vrijheid geeft.

De vraag van maand naar gezonde daglenzen is op dit moment aan het verschuiven alsook de vraag van hydrogel naar silicone hydrogel daglenzen. Logisch ook, steeds meer mensen kiezen voor het gebruiksgemak en draagcomfort van een silicone hydrogel daglens.


Waarom kiezen uw consumenten voor S1ngles?

 • Het biedt de vrijheid en flexibiliteit voor de moderne lenzendrager.
 • 97% van de ondervraagde consumenten vindt gezondheid van het oog op de lange termijn het meest aantrekkelijke voordeel.1.
 • Een lange draagtijd is een belangrijke factor in de keuze die de consument maakt bij de aanschaf van zijn lenzen.2

Brancherapportcijfers tonen aan dat steeds meer klanten kiezen voor een silicone hydrogel daglens.3 

Uit een groot internationaal onderzoek onder oogzorgspecialisten komt naar voren dat 92% het ermee eens is dat silicone hydrogel daglenzen tegemoetkomen aan de moderne veeleisende levensstijl van klanten.4 S1ngles® is het antwoord op de behoefte aan vrijheid, flexibiliteit, een onbezorgd leven, comfort, gemak en gezondheid.
Door te kiezen voor S1ngles® geeft u uw klanten meer gezondheid voor het oog, een hoger draagcomfort, meer draaggemak én ondersteuning voor uw praktijk.S1ngles voor uw praktijk
Met S1ngles kiest u bovendien voor een unieke samenwerking met vrijheid van ondernemen. Het partnership programma ondersteunt u om uw klanten te upgraden naar silicone hydrogel daglenzen:

 • Volledige upgrade & multiwear programma met onderscheidende campagnematerialen.

 • U kunt kiezen uit verschillende trainingsmodules.
 • toegang tot het CooperVision Advantage ondersteuningsprogramma. (OptiExpert™, Tevredenheidsgarantie, Upgrade toolkit, LensplanThuisbezorgservice, MyLensLife)
 • deelname aan onze ‘business boosts’ die een aantal keer per jaar plaatsvinden, een afwisselend programma met praktijkgerichte en praktijk ondersteunende onderwerpen.

Onder het thema ‘S1ngles “Voel je vrij’ gaan we samen met u in op de vrijheid die klanten ervaren met het dragen van silicone hydrogel daglenzen:
 

Ondersteunende materialen

 • Upgrade communicatiepakket met de merken Live®, clariti® 1 day en MyDay®
 • Promotie pakket voor communicatie op de winkelvloer
 • Social media communicatiepakket
 • Cooper Custom Campaigns-pakket om de materialen van een eigen logo te kunnen voorzien, vraag naar de voorwaarde via uw Business Development Manager
 • Toegang tot het professional service vragenuurtje op dinsdagen van 12:00u-13:00u
   

Bekijk hier alle trainingen in het jaar 2022 


Samen met uw Business Development Manager van CooperVision maken we een op maat gemaakt plan, zodat u optimaal ondersteund wordt in dit partnership. 

Wilt u weten wat S1ngles voor uw praktijk en uw klanten kan betekenen, neem dan contact op met uw Business Development Manager of mail naar S1ngles@coopervision.nl

 

Referenties:

 1. CooperVision consumer insight study, July 2018. GB adults who wear daily disposable contact lenses: 279.

 2.  CooperVision data on file 2019. Online survey n= 1543 consumers from Germany, Italy and Spain.

 3. Euromcontact MAT 2017-2020

 4. Orsborn G, Dumbleton K. Eye Care Professionals' Perceptions of the Benefits of Daily Disposable Silicone Hydrogel Contact Lenses, Contact Lens and Anterior Eye; 42 (2019) 4:373?379.