Functies

  • Zichtcorrectie voor bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie
  • Silicone Hydrogel materiaal
  • Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort
  • UVA- en UVB-bescherming(1)
  • Daglenzen

Familie producten

Het gemak van contactlenzen, gezonde ogen met Silicone Hydrogel

Als onderdeel van één contactlenzenfamilie stellen de sferische, torische en multifocale clariti® 1 day-en maandlenzen u in staat om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van klanten die dagelijks lenzen dragen.
 
Omdat lenzen van Silicone Hydrogel meer zuurstof doorlaten in het hoornvlies dan hydrogelmateriaal, zullen uw klannten wittere ogen en een gezondere(2) contactlenservaring zeker kunnen waarderen. De clariti® lens zorgt ervoor dat zuurstof 100% wordt opgenomen door het hoornvlies(3). Zij zorgt zelfs voor meer dan de aanbevolen hoeveelheid zuurstof(4) over het gehele lensoppervlak om het oog gezond te houden.

De WetLoc™-technologie zorgt voor de hele dag uitstekend draagcomfort

clariti®-lenzen van CooperVision maken gebruik van WetLoc™-technologie, een proces dat zorgt voor een hydrofiele lens met optimaal vochtbindend vermogen.
 
WetLoc™ is een technologie zonder oppervlaktebehandeling waarbij de structuur van hydrofobe siliconenmolecule wordt gemanipuleerd wordt waardoor deze hydrofiel wordt. Zo ontstaat een lens die op natuurlijke wijze vochtmoleculen bindt, zodat ze goed op en in het lensoppervlak blijven zitten. WetLoc™ bindt gedurende de volledige draagtijd voortdurend vocht. Het resultaat is een lens met een hoog vochtgehalte(5) die uw klanten de hele dag door uitstekend draagcomfort biedt.
 
Praat met uw klanten over de voordelen van de gezondheid en het dagelijkse gemak van clariti© lenzen, 's werelds eerste en enige familie met lenzen van Siliconen Hydrogel materiaal.

(1)Waarschuwing: uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende oogbescherming, zoals uv-absorberende sneeuw- of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende oogbescherming volgens de instructies blijven dragen.
(2)Gegevens op aanvraag beschikbaar; met clariti 1 day krijgt u wittere ogen dan met 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(3)Brennan N.A. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Investigative Ophthalmology & Visual Science. 2005; 82:467–472.
(4)Holden B.A., Mertz GW. Critical oxygen levels to avoid corneal edema for daily and extended wear contact lenses. Investigative Ophthalmology & Visual Science. 1984; 25:1161.
(5)Door de fabrikant aangegeven vochtgehalte in de kern.