• Zet uw patiënten aan de siliconenhydrogel. Het juiste antwoord voor draagcomfort, scherp zicht en gezonde ogen.
Productspecificaties

Functies

  • Zichtcorrectie voor bijziendheid en verziendheid
  • Silicone Hydrogel materiaal
  • Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort
  • UVA- en UVB-bescherming(1)
  • Daglenzen

Silicone Hydrogel: het gezondere(2) alternatief voor daglenzen van hydrogel

Clariti® 1 day is ontworpen om uw klanten met daglenzen de voordelen te bieden van Silicone Hydrogel.
 
Omdat lenzen van Silicone Hydrogel meer zuurstof doorlaten in het hoornvlies dan hydrogel, zullen uw klanten wittere ogen en een gezondere(2) ervaring met het dragen van lenzen kunnen waarderen. De clariti 1 day-lens zorgt dat zuurstof 100% wordt opgenomen door het hoornvlies(3). Hij zorgt zelfs voor meer dan de aanbevolen hoeveelheid zuurstof(4) over het gehele lensoppervlak om het oog gezond te houden.

De WetLoc™-technologie zorgt voor de hele dag uitstekend draagcomfort

clariti 1 day-lenzen van CooperVision maken gebruik van WetLoc™-technologie, een proces dat zorgt voor een hydrofiele lens met optimaal voortdurend vocht aantrekkend vermogen.
 
WetLoc is een technologie zonder oppervlaktebehandeling waarbij de structuur van hydrofobe siliconenmoleculen wordt gemanipuleerd waardoor ze hydrofiel worden. Zo ontstaat een lens die op natuurlijke wijze watermoleculen aantrekt en bindt, zodat ze goed op het lensoppervlak blijven zitten. WetLoc trekt gedurende de volledige draagtijd voortdurend vocht aan. Het resultaat is een lens met een hoog watergehalte(5) die uw klanten de hele dag door uitstekend draagcomfort biedt.
 
Praat met uw klanten over de voordelen voor de gezondheid en het dagelijkse gemak van clariti 1 day-lenzen, 's werelds eerste en enige familie met daglenzen van Siliconen Hydrogel. Dat is een uitstekende keuze voor nieuwe klanten en een gemakkelijke overstap voor uw huidige klanten met hydrogellenzen.

(1)Waarschuwing: uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende oogbescherming, zoals uv-absorberende sneeuw- of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende oogbescherming volgens de instructies blijven dragen.
(2)Gegevens op aanvraag beschikbaar; met clariti® 1 day krijgt u wittere ogen dan met 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(3)Brennan N.A. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Investigative Ophthalmology & Visual Science. 2005; 82:467–472.
(4)Holden B.A., Mertz GW. Critical oxygen levels to avoid corneal edema for daily and extended wear contact lenses. Investigative Ophthalmology & Visual Science. 1984; 25:1161.
(5)Door de fabrikant aangegeven watergehalte in de kern

Productdetails

Materiaal/H2O-gehalte
somofilcon A / 56%
UV-bescherming
Yes
Vervangingsschema
Dagelijks
Zuurstofdoorlaatbaarheid
86 Dk/t (at -3.00D)
Middendikte
0.07
Verpakkingsgrootte
5 of 30- pack
Design
Prisma ballast
Basiscurve
8.6
Diameter
14.1
Sferische sterkte
+8.00D t/m -10.00D
(per 0.50D na +/- 6.00D)
Draagschema
Dagelijks
Dk
60
Modulus (MPa)
0.5
UV filter
UVA/ UVB = 72% / 98%