NCC - Graag vieren we de vrijheid met u!

Lees hier het persbericht ''onderzoek op NCC tilt klinische zorg naar een hoger niveau''

Klik hier voor het interactieve congres magazine!

Maak gebruik van de voucher om een flipper te ontvangen! 


Vrijheid is de kracht die contactlenzen geven aan de drager. De vrijheid om de activiteiten te doen die zij willen en het leven te leven zoals zij dat willen. Vrijheid om te kiezen welke zichtcorrectie voor hen het beste is op die dag, dat moment. Tijdens het NCC 2020 vieren we de vrijheid die u voorschrijft aan uw klanten. En we focussen op de innovaties die nog meer vrijheid brengen voor u en uw praktijk!

Freedom to go beyond vision correction 
De keuze vrijheid van het grootste portfolio van Silicone Hydrogel daglenzen. Een passende lens voor iedereen voor een leven lang lenzen dragen met de voordelen die daarbij horen; goed zicht, uitstekend comfort en gezond lensdragen.

Freedom to embrace presbyopia
De toekomst van presbyopie management met onder andere onze laatste product innovatie MyDay® multifocal met het unieke 'BINOCULAR PROGRESSIVE SYSTEM' en het daarbij horende aanpas succes.

Freedom to build a thriving practice
De waarde van contactlenzen in de praktijk. Hoe we u kunnen helpen bij het bouwen van een succesvolle praktijk, ons CooperVision Advantage programma met My Lens Life, OptiExpert®, maar ook live trainingen en geaccrediteerde E-learning.