clariti® multifocal

  • Multifocale maandlenzen van siliconenhydrogel.
Productspecificaties

Functies

  • Zichtcorrectie voor presbyopie
  • Hoog DK/t, lage modulus en hoog watergehalte
  • Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort
  • Ontwerp voor een gelijk gezichtsvermogen: sterkte voor bijziendheid in het midden, perifere afstand, gelijkmatige verbetering van zicht op middellange afstand
  • Uva- en uvb-bescherming*

Gebalanceerde aanpak voor draagcomfort en gezond hoornvlies

Multifocale clariti®-lenzen van CooperVision brengen het juiste evenwicht met zich mee tussen zuurstofdoorlaatbaarheid, geen oppervlaktebehandeling, hoog vocht aantrekkend vermogen, lage modulus en hoog watergehalte. Zo komt een lens tot stand die voor optimaal draagcomfort en gezond hoornvlies zorgt.

Multifocale clariti-lenzen maken gebruik van AquaGen™-technologie, een proces dat zorgt voor voortdurend vocht aantrekkend vermogen tijdens de draagtijd. Het hoge watergehalte van 56% in multifocale clariti-lenzen in combinatie met AquaGen-technologie ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort voor uw patiënten.

Optimaal voor zichtcorrectie en aanmeten

De geometrie van de optische zone in multifocale clariti-lenzen is volledig progressief oplopend voor een gelijkmatige overgang tussen de zones met verschillende sterktes. Het asferische achtervlak optimaliseert de pasvorm en centrering, en met de sterkte voor bijziendheid in het midden slagen aanmetingen stukken eenvoudiger. Grote gestabiliseerde zones voor zicht op afstand en dichtbij zorgen voor optimaal zicht op afstand en dichtbij.

Deze lenzen hebben ook twee ADD's (toegevoegde sterktes) voor een breed sterktebereik voor het lezen:

  • LAAG profiel voor vroegtijdige presbyopie/presbyopie met een gemiddelde leessterkte
  • HOOG profiel voor presbyopie met een hoge leessterkte

Praat met uw patiënten met ouderdomsverziendheid over de voordelen van multifocale clariti-maandlenzen van siliconenhydrogel.

 

*Waarschuwing: uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende oogbescherming, zoals uv-absorberende sneeuw- of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende oogbescherming volgens de instructies blijven dragen.

Productdetails

Materiaal/H2O-gehalte
somofilcon A / 56%
UV-bescherming
Yes
Vervangingsschema
Maandelijks
Zuurstofdoorlaatbaarheid
86 Dk/t (at -3.00D)
Verpakkingsgrootte
3-pack blisters or 6-pack blisters
Basiscurve
8.7
Diameter
14.2
Sferische sterkte
+6.00D to -8.00D
(0.50D steps after -6.50D)
Leessterkte
LOW Add, up to +2.25D, HIGH Add, +2.50D to +3.00D
Wearing schedule
Monthly lenses for daily wear
UV filter
UVA/ UVB = 98% / 78%