clariti® elite

  • Maandlenzen van siliconenhydrogel
Productspecificaties

Functies

  • Zichtcorrectie voor bijziendheid en verziendheid
  • Het geoptimaliseerde lensontwerp beperkt contact tussen lens en ooglid tot een minimum en maximaliseert zo het draagcomfort
  • Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort
  • Het asferische lensontwerp kan de gezichtsscherpte verbeteren in vergelijking tot zachte sferische lenzen
  • Uva- en uvb-bescherming*

Gebalanceerde aanpak voor draagcomfort en gezond hoornvlies

clariti® elite-lenzen van CooperVision brengen het juiste evenwicht met zich mee tussen zuurstofdoorlaatbaarheid, geen oppervlaktebehandeling, hoog vocht aantrekkend vermogen, lage modulus en hoog watergehalte. Zo komt een lens tot stand die voor optimaal draagcomfort en gezond hoornvlies zorgt.

clariti elite-lenzen maken gebruik van AquaGen™-technologie, een proces dat zorgt voor voortdurend vocht aantrekkend vermogen tijdens de draagtijd. Het hoge watergehalte van 56% in clariti elite-lenzen in combinatie met AquaGen-technologie ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort voor uw patiënten.

 

Lens met “precision contour”

clariti elite-lenzen met “precision contour” hebben een ongelooflijk dunne en perfecte lensrand die uitzonderlijk draagcomfort garandeert. Als oogspecialist zult u ook het optimale ontwerp van clariti elite-lenzen kunnen waarderen waardoor ze gemakkelijk afgewisseld kunnen worden met andere wegwerplenzen en dus altijd zullen passen.

Praat met uw bijziende en verziende patiënten over de voordelen van maandlenzen van siliconenhydrogel voor de gezondheid.

 

*Waarschuwing: uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende oogbescherming, zoals uv-absorberende sneeuw- of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende oogbescherming volgens de instructies blijven dragen.

Productdetails

Materiaal/H2O-gehalte
somofilcon A / 56%
UV-bescherming
Yes
Vervangingsschema
Maandelijks
Zuurstofdoorlaatbaarheid
86 Dk/t (at -3.00D)
Middendikte
0.07 mm (center)
Basiscurve
8.6
Diameter
14.2
Sferische sterkte
+8.00D to -10.00D
(0.50D steps after +6.00D and -8.00D)
Dk
60
UV filter
UVA/ UVB = 72% / 98%
Handling tint
None
Modulus
0.5 MPA