CooperVision Acquisition of Sauflon

FAQ

Waarom heeft CooperVision Sauflon gekocht?

Het opnemen van de producten, en mensen van Sauflon in CooperVision is gunstig voor onze klanten, gebruikers en werknemers – en biedt een daglens voor elk oog en elk budget. Wij kunnen nu een unieke uit meerdere lagen bestaande benadering leveren om oogzorgprofessionals te helpen bij het opzetten van het snelgroeiende daglenssegment.

Welke invloed zullen zowel CooperVision als Sauflon hebben op klanten?

Het opnemen van de producten en mensen van Sauflon in CooperVision zal gunstig zijn voor onze klanten en gebruikers door een daglens te bieden voor elk oog en elk budget, als aanvulling op onze reeds sterke portefeuille van daglenzen voor een uit vele lagen bestaande benadering.

Wat zal er anders zijn voor klanten?

Klanten zullen toegang hebben tot de meest uitgebreide portefeuille van daglenzen ter wereld – waarbij een mogelijkheid wordt geboden voor elk oog en elk budget vanuit een enkele bron. Door de producten van Sauflon bij CooperVision onder te brengen, verwachten wij ook in staat te zijn de beschikbaarheid van deze lenzen uit te breiden naar andere markten waarin zij op dit moment nog niet beschikbaar zijn.

Moeten klanten op dit moment iets anders doen?

Klanten dienen de manier waarop zij contact met een van deze organisaties hebben voorlopig niet te veranderen, omdat wij bezig zijn onze operaties te integreren.

Zijn alle producten van Sauflon nog steeds verkrijgbaar voor klanten? Producten van CooperVision?

Wij hebben geen veranderingen aangebracht aan de productbeschikbaarheid van beide organisaties.