Word expert in Myopie Management

 

Wilt u een Myopie Management Expert worden? Met dit op de praktijk gerichte seminar helpen we u om uw Myopie Management Praktijk op te zetten of uit te breiden. Het doel van dit tijdelijk gratis seminar is om een compleet overzicht te geven van alle myopie managementopties die wij als CooperVision te bieden hebben. U leert op een verantwoorde manier myopie management in uw praktijk toe te passen.

Het programma
Tijdens het Myopie Management seminar leer je meer over de achtergrond en urgentie van myopie management, IMI-richtlijnen, evidence based praktijkvoering, aanpasrichtlijnen en opvolging. Daarnaast bespreken wij enkele verdiepende casussen, die je kunnen helpen bij het oplossen van de meest voorkomende situaties in de praktijk.

  • De laatste stand van zaken
  • Onderzoek en diagnose
  • De verschillende myopie managementopties
  • Interventie-opties & -tools

Sluit je aan bij de groeiende beweging van Myopie Management Experts. Ben je al Expert? Dan kun je jouw kennis opfrissen.

Het seminar is toegankelijk voor contactlensspecialisten, optometristen en orthoptisten. Kortom, alle oogzorgprofessionals die een verschil willen maken in de strijd tegen progressieve myopie.

Datum: maandag 7 oktober 2024 of maandag 12 mei 2025
Locatie: Kantoor CooperVision 
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Studiepunten: in aanvraag

 

Over de trainer
Merel Kanters is Professional Affairs Manager BeNeLux I Myopie Management en optometrist (2007, BOptom) met veel praktijkervaring. Zij heeft veel kennis en ervaring op het gebied van innovatie, training en strategisch advies (2022, MSc). Hiermee levert Merel een positieve bijdrage aan de omzetgroei en verbetering van bedrijfsresultaten binnen verschillende contactlenspraktijken in de Benelux. Zij verzorgt verschillende seminars rondom myopie management.