Professional service trainingen

Naast alle e-learnings en trainingen die CooperVision organiseert geven wij ook webinars om uw bedrijf een boost te geven in de business. 

In het webinar ''upselling'' (4 april 2022) werd de tactiek besproken waarbij klanten een duurder (beter, nieuwer, enz.) product uit dezelfde categorie voorgesteld krijgen. deze kunt u terugkijken via de e-learning omgeving. Daarnaast is er een webinar om je klanttevredenheid te optimaliseren (12 mei 2022), er zijn verschillende mogelijkheden om dit te bewerkstelligen. Een ander webinar zal ingaan op ''cross-selling'' (16 mei 2022). Dit is een verkooptechniek waarbij je de klant een extra product voorstelt, dat bij het gekozen product past.

Het webinar ''perceptions on S1ngles'' zal 9 juni 2022 plaatsvinden. Hierin wordt de campagne S1ngles besproken wat een uniek totaalconcept is waarmee CooperVision het meest uitgebreide assortiment silicone hydrogel daglenzen in de markt aanbiedt. Verder wordt er een webinar gegegeven over ''Generatie Z'' (1996-2015) en hoe je deze doelgroep het beste kan bereiken. Dit webinar zal 26 september 2022 plaatsvinden. 

The power of social media is een webinar wat op 13 oktober 2022 wordt gehouden. Hierin wordt de ware kracht van social media besproken. Social media biedt bedrijven een mogelijkheid om niet alleen met klanten in contact te komen, maar hen ook te beïnvloeden met de juiste inhoud die hen helpt bij het nemen van een beslissing.

Het webinar ''Customer Journey'' (27 oktober 2022) geeft de visuele representatie van de klantreis weer waarin je alle contactmomenten vastlegt die jouw potentiële klant heeft met jouw organisatie. Dit proces begint bij de oriëntatie van jouw klant tot ná de aankoop van een product of dienst.

Heeft u interesse in het volgen van een live webinar? Of wilt u voor uw winkel een live webinar organiseren? Vul dan het formulier in!