Webinar: Pricing Management en inkoopstijgingen binnen uw contactlenspraktijk 2.0!


In november 2022 hebben we een succesvol pricing webinar georganiseerd met Tijs Rotmans. En nu is het tijd voor een vervolg! Dit webinar organiseren we op 11 december 2023, opnieuw in samenwerking met Tijs.

Op maandag 11 december 2023, van 12:00 tot 13:00 uur, nodigt CooperVision u uit om deel te nemen aan een informatief webinar in samenwerking met Drs. Tijs Rotmans. We duiken dieper in het thema ‘Inflatie en prijsveranderingen’ in de huidige veranderende wereld.

De productie- en distributiekosten zijn aanzienlijk toegenomen als gevolg van stijgende energiekosten, arbeidskosten en grondstofprijzen, en dit heeft ook invloed op de optiekbranche. De tijden zijn veranderd, en het is belangrijk om te begrijpen hoe deze ontwikkelingen invloed hebben op uw prijsbeleid.

Tijdens dit webinar delen we inzichten van een expert, die diverse overwegingen met u zal delen. Het doel is om u de tools te geven om zelf te beslissen wat het beste is voor uw situatie. Het is van groot belang om te benadrukken dat u als ondernemer de regie houdt over uw prijsbeleid. Leveranciers kunnen u adviseren over verkoopprijzen, maar zij mogen nooit uw verkoopprijzen afdwingen of het koppelen aan enige vorm van incentives.

In het aankomende webinar starten we met de invloed van de prijselasticiteit op prijsverhogingen/prijsverlagingen. Hoofdthema is dit keer de vormgeving van lenzen abonnementen. Welke opties heeft u als opticien? We sluiten of met prijsperceptie en het belang van prijs in uw segment.

Dit webinar is ook geschikt voor al het winkelpersoneel. Het biedt een waardevol inzicht in prijsveranderingen, kostenstijgingen, en hoe u effectief kunt reageren op prijsgerelateerde vragen van uw klanten.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Drs. Tijs Rotmans heeft een Master opleiding Natuurkunde afgerond aan de Universiteit van Leiden en neemt iedereen mee in de wondere wereld van Pricing. Tijs is Managing Partner bij The Pricing Company BV. Voordat Tijs in 2008 toetrad tot The Pricing Company was hij werkzaam bij KPN als Manager Pricing voor de Consumentenmarkt. Naast zijn advieswerk is hij Adjunct Professor aan Tias School for Business and Society. In 2014, 2019 en 2021 heeft hij voor zijn colleges in de Master of Marketing de Best Teacher Award ontvangen.

Wij verwelkomen u graag bij ons webinar op maandag 11 december (12:00 - 13:00)!

Meld u aan via onderstaand formulier: