Vouchers

Vouchers voor gratis paslenzenSinds 2012 bieden we op CooperVision.nl een voucher voor gratis* paslenzen aan. De voucher is inmiddels een nieuw leven ingeblazen en deze promoten we actief om zo onze fans en online bezoekers naar uw winkel te sturen.

 


Hoe werkt dat dan?
De bezoeker komt op onze website terrecht via social media, een advertentie, een mail of gewoon via een vriend of kennis en vult zijn naam en e-mail gegevens in.
Vervolgens ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een link naar de voucher.

 


Op de voucher vermelden we dat er mogelijk aanpaskosten berekent kunnen worden en verwijzen we de bezoeker naar de store locator om een opticien in zijn of haar omgeving te vinden.
Na 20 dagen ontvangt de bezoeker automatisch een e-mail met daarin de vraag of er al een bezoek aan de opticien is geweest. Tevens informeren we de bezoeker over de actie “hier met je bon” waar we 1 keer per maand de aankoop van lenzen vergoeden van iemand die na het downloaden van de voucher en het ophalen van de paslenzen in de winkel overgegaan is tot aankoop.

 Op deze manier sturen we bezoekers naar uw winkel, en proberen we de drempel tot aanschaf te verlagen met de “hier met je bon” actie.