InHouse training uitleg

Tijdens onze InHouse training heten we u graag van harte welkom op ons kantoor in Gorinchem of Eerbeek. In de sessie voor aanpassers (ECP) gaan we dieper in op een groot aantal onderwerpen, waaronder het belang van zuurstof voor het oog, technologiën van de contactlenzen, Tips voor zowel torische als multifocale aanpassingen, na de lunch sluiten we de dag af met introductie in Myopie Management en een praktische workshop. Tijdens deze boeiende dagen maakt u kennis met andere collega’s uit het vak, kunt u elkaar inspireren en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Datum: maandag 9 september 2024, maandag 7 oktober 2024 of maandag 19 mei 2025
Locatie: Kantoor CooperVision
Avelingen-West 5, 4202 MS Gorinchem of
Kollergang 9, 6961 LZ Eerbeek
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Studiepunten: in aanvraag

Over de trainer
Floortje Fischer de Brabander

Floortje is optometrist met 16 jaar ervaring in de optometrie en contactlenspraktijk. Deze ervaring omvat het aanmeten van alle soorten contactlenzen, optometrische onderzoeken, oogkeuringen voor piloten en het onderzoeken en begeleiden van klanten op het gebied van refractieve chirurgie. Daarnaast onderhield ze de contacten met leveranciers, het opzetten van een private label lijn en werkwijze en management van contactlens praktijken. 

Sinds 2019 is zij werkzaam als Professional Affairs Manager BeNeLux bij CooperVision waarbij zij dagelijks de ervaringen uit de praktijk gebruikt om oogzorgspecialisten te trainen, van technische informatie te voorzien en aanpas technische vragen te beantwoorden.