OptiExpert

Deze innovatieve applicatie is een eenvoudige toepassing voor het bepalen van de ernst van (contactlens) complicaties: vergelijken van veranderingen aan het oog die ook de klant snel inzicht geeft in de adviezen van de oogzorgspecialist.
 
Gebaseerd op de welbekende ‘Efron Grading Scales’, vertaalt deze app de informatie naar een snelle en makkelijke toepassing, die altijd bij de hand is. Het geeft de oogzorgspecialist de mogelijkheid de oog-conditie van de klant te refereren aan 16 soorten afbeeldingen, van de belangrijkste complicaties van het voorste oogsegment. De condities zijn geïllustreerd in 5 stadia van progressie van 0–4, met “verkeerslicht-gradatie” van groen (normaal) tot rood (ernstig) en is zodoende een duidelijk en efficiënt hulpmiddel voor de oogzorgspecialist.
De OptiExpert geeft oogzorgspecialisten de mogelijkheid de oog-conditie met de klant te bespreken en deze zal hierdoor de adviezen beter begrijpen, zoals het upgraden naar silicone hydrogel lenzen en zo problemen als rode ogen, zuurstoftekort en beperkte draagtijd op te lossen.
 
OptiExpert beschikbaar voor iOS en Android en als webapplicatie
 
Meer weten over het opbouwen van uw praktijk? Kijk hier wat CooperVision voor u kan betekenen of vraag uw vertegenwoordiger naar de mogelijkheden.