Energie besparen

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om energie te besparen door het verbruik te minimaliseren en te zorgen voor schone energiebronnen, waar we ook kunnen. We helpen anderen ook om te profiteren van onze ervaring, door het delen van beste praktijken met onze partners, de industrie en andere gelijkgestemde bedrijven.

Hoogtepunten

Draaien op hernieuwbare elektriciteit

We hebben al onze activiteiten in Rochester, NY, omgezet naar 100% hernieuwbare elektriciteit op basis van windenergie, naast het aandrijven van een faciliteit in het Verenigd Koninkrijk met 100% hernieuwbare elektriciteit uit biomassa. Deze inspanningen maken deel uit van onze voortdurende inzet om waar mogelijk schone energiebronnen te gebruiken, waaronder geothermische, zonne-, hydro-elektrische en windenergie en biomassa.

Efficiëntere verlichting

We gebruiken natuurlijk licht om gemeenschappelijke ruimten te verlichten en elektriciteitsverbruik te verminderen, en we zijn overgestapt op hoogefficiënte verlichtingssystemen in veel van onze productie- en distributiecentra.

Installatie van geavanceerde controlesystemen

We bouwen energie-efficiëntie op in locaties over de hele wereld, met upgrades waaronder gebouwbeheersystemen, bewegingsverlichting en hittebeschermingsfolie.