DreamLite Expert


 

Bent u al bezig met het aanpassen van DreamLite® en wilt u uw kennis en expertise uitbreiden? Dan is het DreamLite® Expert seminar ideaal voor u, en we bieden dit tijdelijk gratis aan.

Tijdens dit seminar gaan we dieper in op onze lensontwerpen en door het bespreken van verschillende casussen leert u wat er in welke situatie aangepast moet worden. Ook krijgt u meer informatie over het aanpassen van DreamLite® Zoom, onze multifocale ortho-k lens. Door middel van praktijkcasussen en het combineren van inzichten krijgt u handvatten aangereikt om uw DreamLite®-praktijk verder uit te breiden en uw specialisatie te vergroten.

Ortho-k lenzen zijn voor veel mensen het alternatief voor een bril, vormstabiele- en zachte contactlenzen. Hoe zorgt u als aanpasser voor maximaal comfort, veiligheid en succes bij uw ortho-k lensdragers? En hoe kunt u de op maat gemaakte DreamLite® en DreamLite® Zoom lenzen nog succesvoller aanmeten? U leert het tijdens het DreamLite® Expert seminar.

Het programma
In het seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Lensdesign
  • DreamLite®-familie
  • Veiligheid
  • Casuïstiek


    Het seminar is toegankelijk voor contactlensspecialisten, optometristen en orthoptisten. Het wordt aangeraden om eerst het DreamLite® Basis seminar te volgen of het DreamLite® Basis webinar te bekijken, zodat je vervolgens je kennis kunt uitbreiden met de verdiepende inhoud van het DreamLite® Expert seminar.

Datum: maandag 13 mei 2024 of 14 oktober 2024
Locatie: Kantoor CooperVision Specialty EyeCare
Kollergang 9, 6961 LZ Eerbeek
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Studiepunten: in aanvraag

 

Over de trainer
Remco Tans is als optometrist (2010, BOptom) werkzaam bij de afdeling Professional Services van CooperVision Specialty EyeCare sinds 2019. Vanuit deze afdeling geeft hij samen met zijn collega’s adviezen en delen ze kennis met jou als specialist. Zo geeft Remco o.a. seminars over onze DreamLite ortho-k lens. Hij is een ervaren probleemoplosser op het gebied van contactlens gerelateerde vraagstukken ter ondersteuning van maatwerk contactlenspraktijken.