DreamLite basis

Biedt uw klanten ultieme vrijheid & comfort! Ortho-k lenzen zijn voor veel mensen hét alternatief voor een bril, vormstabiele- en zachte contactlenzen. Ortho-k lenzen corrigeren tijdens het slapen gecontroleerd het centrale deel van het hoornvlies, waardoor deze van kromming verandert om zo de oogfout te corrigeren. Dit maakt het dragen van een bril of contactlenzen overdag overbodig. Maximale bewegingsvrijheid en optimaal comfort overdag voor uw klanten!

Het programma
Het team van Professional Services bespreekt in het DreamLite® Basis seminar de volgende onderwerpen:

  • Lensdesign
  • Het mechanisme achter ortho-k
  • Aanpasprocedure incl. veilige methodiek
  • Follow-up
  • DreamLite®-lensfamilie

    Het seminar is tijdelijk gratis en toegankelijk voor contactlensspecialisten, optometristen, orthoptisten en studenten. Aan de slag met uw eigen DreamLite®-praktijk? Volg dan het seminar.


Datum: 8 april 2024 of 30 september 2024
Locatie: Kantoor CooperVision Specialty EyeCare
Kollergang 9, 6961 LZ Eerbeek
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Studiepunten: op aanvraag

Over de trainer
Remco Tans is als optometrist (2010, BOptom) werkzaam bij de afdeling Professional Services van CooperVision Specialty EyeCare sinds 2019. Vanuit deze afdeling geeft hij samen met zijn collega’s adviezen en delen ze kennis met jou als specialist. Zo geeft Remco o.a. seminars over onze DreamLite ortho-k lens. Hij is een ervaren probleemoplosser op het gebied van contactlens gerelateerde vraagstukken ter ondersteuning van maatwerk contactlenspraktijken.