All trainings


Welkom bij de CooperVision Training Hub, waar we uw passie voor uitmuntendheid in de oogzorg ondersteunen en voeden. Als toonaangevende leverancier van innovatieve contactlenzen, streven we ernaar om u, als oogspecialist, te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uw patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Onze uitgebreide trainingsprogramma's (online, in de winkel en op onze hoofdkantoren) zijn ontworpen om u te helpen bij het ontwikkelen van essentiële klinische, technische en communicatieve vaardigheden. Of u nu werkzaam bent aan de balie van de oogzorg, als contactlensspecialist diepgaande aanpassingen doet, of als optometrist die zich bezighoudt met complexe oogaandoeningen, wij hebben trainingen die aansluiten bij uw behoeften en expertise.

Door deel te nemen aan onze trainingen krijgt u niet alleen toegang tot de nieuwste informatie en inzichten in de contactlenspraktijk, maar wordt u ook onderdeel van een gemeenschap van toegewijde professionals die streven naar excellente zorg en service.

Ontdek hieronder ons uitgebreide aanbod van trainingen en investeer in uw eigen groei en succes in de oogzorg. We kijken ernaar uit om samen met u de visie van helder zicht en betere levens te realiseren.