• clariti multifocal

Maandlenzen van silicone hydrogel voor presbyopie.

EIGENSCHAPPEN
  • Speciaal voor lenzendragers met ouderdomsverziendheid, waarbij het lastiger wordt om kleine letters te lezen
  • Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort
  • UVA- en UVB-bescherming*

Helder en gezond zicht met silicone hydrogel

Dankzij de multifocale clariti®-lenzen van CooperVision kunt u genieten van gezond en gemakkelijk lenzen dragen met een scherp zicht van dichtbij tot veraf en alles daartussen.

Multifocale clariti-lenzen zijn gemaakt van het gezondste materiaal (silicone hydrogel) waarmee zuurstof in uw ogen wordt doorgelaten, zodat ze helder, wit en gezond blijven. De gezonde eigenschappen van de silicone hydrogel zorgen ervoor dat u multifocale clariti-lenzen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat kunt dragen, welke levensstijl u er ook op nahoudt.

Deze lenzen hebben ook een UVA- en UVB-blocker* die uw ogen beschermt tegen de schadelijke effecten van uv-stralen.

Ontworpen voor draagcomfort

De Advanced Edge Technology™ in multifocale clariti elite-lenzen zorgt voor een ongelooflijk dunne lensrand waardoor de lens nauwelijks voelbaar is en dat betekent meer draagcomfort.

Vraag uw oogspecialist naar de voordelen voor de gezondheid en zichtcorrectie van multifocale clariti-maandlenzen van silicone hydrogel.

*Waarschuwing: uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende oogbescherming, zoals uv-absorberende sneeuw- of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende oogbescherming volgens de instructies blijven dragen.