clariti® multifocal contactlenzen

Als je ouder bent dan 40 jaar en veranderingen in je zicht van dichtbij opmerkt, zoals minder scherpte wanneer je van dichtbij leest, en op zoek bent naar een betaalbare contactlens die goed is voor je budget en je ogen, zoek dan niet verder dan CooperVision® clarity® multifocal contactlenzen. Ze ondersteunen de gezondheid van je ogen met een ingebouwde UV-blokker* en een zacht silicone hydrogelmateriaal dat 100% van de zuurstof levert die je ogen nodig hebben.†1 clariti® multifocal contactlenzen zijn ook ontworpen om je te helpen scherp te zien van dichtbij en veraf en een comfortabele ervaring geven met het dragen van lenzen tegen een prijs waar je blij van wordt.

Kenmerken die je geweldig zult vinden

Ontworpen om je te helpen scherp te zien van dichtbij en veraf.

Zacht silicone hydrogel lensmateriaal met een hoog ademend vermogen helpt je ogen gezond te houden.‡1

De WetLoc® Technology en het hoge watergehalte helpen je contactlenzen vochtig te houden, waardoor ze de hele dag door uitstekend draagcomfort ondersteunen.

UV-blokker helpt je ogen te beschermen tegen ultraviolette straling, wat de gezondheid van je ogen ondersteunt.*

 

Weet je niet zeker welke contactlenzen het beste voor je zijn?

Doe deze quiz met vier vragen om te ontdekken welke van onze producten het beste bij je behoeften past.

Vind je lens
Wat is presbyopie?
Multifocale contactlenzen

* Waarschuwing: UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals UV-absorberende veiligheidsbrillen of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten de UV-absorberende brillen blijven gebruiken zoals voorgeschreven.
Tijdens dagelijks gebruik.
Met een hogere zuurstoftoevoer dan die van hydrogelmaterialen minimaliseren of elimineren SiHy-contactlenzen hypoxiegerelateerde complicaties tijdens het dagelijks dragen van lenzen.

Referenties:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005;82(6):467–472.