Maandlenzen van siliconenhydrogel voor astigmatisme.

EIGENSCHAPPEN
  • Voor stabiel en consistent zicht
  • Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort
  • UVA- en UVB-bescherming*

Uitstekend scherp en gezond zicht met silicone hydrogel

Torische clariti®-lenzen van CooperVision bieden niet alleen stabiel en consistent zicht voor uw astigmatisme, maar zijn ook gemaakt van het gezondste materiaal (silicone hydrogel). Dit lensmateriaal laat zuurstof in uw ogen door, zodat die helder, wit en gezond blijven. De gezonde eigenschappen van de silicone hydrogel zorgen ervoor dat u torische clariti-lenzen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat kunt dragen, welke levensstijl u er ook op nahoudt.

Deze lenzen hebben ook een UVA- en uvb-blocker* die uw ogen beschermt tegen de schadelijke effecten van uv-stralen.

Ontworpen voor draagcomfort

De Advanced Edge Technology™ in torische clariti elite-lenzen zorgt voor een ongelooflijk dunne lensrand waardoor de lens nauwelijks voelbaar is en dat betekent meer draagcomfort.

Vraag uw oogspecialist naar de voordelen voor de gezondheid en zichtcorrectie van torische clariti-maandlenzen van silicone hydrogel.

*Waarschuwing: uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende oogbescherming, zoals uv-absorberende sneeuw- of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende oogbescherming volgens de instructies blijven dragen.