Hebt u multifocale zichtcorrectie nodig (maar wilt u dat geheimhouden)?

EIGENSCHAPPEN
  • Maandelijkse vervangingsfrequentie
  • Bieden scherp zicht op elke afstand
  • Blijven de hele dag 96% gehydrateerd, zelfs als u ze 12 uur onafgebroken draagt
  • Kunnen droge ogen door het dragen van contactlenzen helpen voorkomen

40+: zeg nee tegen een bifocale bril

Tussen de 40 en 45 kunnen onze ogen voorwerpen van dichtbij niet meer zo scherp zien.  Dat heet “presbyopie” en hoort bij het natuurlijke verouderingsproces. Alleen betekent dat niet dat u nu de bifocale bril van uw oma gaan moet dragen.
Geniet in plaats daarvan van het draagcomfort en de vrijheid van multifocale Proclear®-contactlenzen van CooperVision. Met u deze zachte, soepele lenzen ziet u weer scherp, of u nu aan het sms'en bent, achter uw computer werkt of zoekt naar het juiste verkeersbord dat hier ergens moet staan.

Natuurlijke weerstand tegen uitdroging

Dankzij onze PC Technology™ worden watermoleculen feitelijk onderdeel van de multifocale Proclear-contactlens, waardoor ze een natuurlijke weerstand krijgen tegen uitdroging.
Proclear-contactlenzen zijn zelfs de enige contactlenzen die van de Amerikaanse FDA deze claim mogen gebruiken: “kunnen meer draagcomfort bieden aan contactlenzendragers die licht ongemak of symptomen ondervinden als gevolg van droge ogen als ze lenzen dragen.”
Vraag uw opticien naar multifocale Proclear-contactlenzen.

PC Technology

Uitdroging is een veel voorkomende klacht onder lensdragers, vooral bij mensen met presbyopie bij wie de ogen nog droger worden naarmate ze ouder w

Product eigenschappen
Corrigeren

presbyopie (een afwijking waarbij het oog na 40-jarige leeftijd voorwerpen van dichtbij en kleine letters steeds minder scherp ziet, vooral bij weinig licht).

Als u presbyopie hebt, zijn deze contactlenzen misschien wel geschikt voor u. Vraag het uw opticien.

Vervangingsfrequentie

maandelijks

U hoeft deze zachte lenzen maar een keer per maand te vervangen. Zo bespaart u kosten en blijven uw ogen prettig kijken.

Uv-bescherming

nee

Deze lenzen bieden geen uv-bescherming. 

Vocht aantrekkend vermogen

voor deze contactlenzen wordt onze PC Technology™ gebruikt, waardoor ze vochtig blijven.

Onze Proclear®-contactlenzen zijn gebaseerd op PC Technology™, die natuurlijk biocompatibel is. Deze lenzen binden stevig aan water en zo blijven uw wegwerplenzen vochtig, zelfs nadat u ze 12 uur hebt gedragen.

Aantal lenzen per doos

6

Er zitten 6 lenzen in een doos.

Instructies voor de klant

ga naar de instructiepagina voor klanten

Op deze pagina staat belangrijke informatie en instructies. Lees die zorgvuldig door en bewaar deze informatie als naslagwerk voor de toekomst.