Mijn proefperiode

De tweede stap van je contactlenservaring

Voor jou gecreëerd door CooperVision®

Welkom bij je lenservaring, waar je de vrijheid hebt om te genieten van het beste van twee werelden op het gebied van zichtcorrectie: brillen en contactlenzen. Je nieuwe lenzen betekenen meer vrijheid om deel te nemen aan de activiteiten die je leuk vindt, meer zelfvertrouwen en een beter perifeer zicht. Deze pagina van my lens life ondersteunt je bij het inzetten en uitdoen van uw lenzen, maar geeft je ook nuttige informatie plus hints en tips op andere gebieden.

Het begrijpen van je voorschrift

Welke van onderstaande omschrijvingen past het best bij jouw situatie?

Ik ben myoop / bijziend; dit betekent dat ik dichtbij goed kan zien, maar niet in de verte. Mijn lenzen hebben een min-sterkte.

Ik ben hyperoop / verziend; dit betekent dat ik goed kan zien in de verte, maar niet dichtbij. Mijn lenzen hebben een plus-sterkte.

Ik heb astigmatisme; dit betekent dat mijn zicht wazig kan zijn op alle afstanden. Mijn lenzen hebben een cylinder / torische sterkte.

Ik heb presbyopie; dit betekent dat ik dichtbij niet meer zo goed kan zien als vroeger. Mijn lenzen zijn multifocaal en hebben een sterkte speciaal voor dichtbij.

Daglenzen indoen

Daglenzen uitdoen

Maandlenzen indoen

Maandlenzen uitdoen

Heb je vragen?

Lees hieronder een aantal veelgestelde
vragen voor meer advies en informatie.