• Hoe comfortabel is comfortabel

Bent u gelukkig met uw contactlenzen? De hele dag, elke dag - vanaf het moment dat u de lenzen in doet tot de seconde dat u ze weer uit doet? Wij willen dat u 100% Happy met uw lenzen bent - altijd. Ga vandaag nog de uitdaging aan.

Om deel te nemen hoeft u alleen 5 vragen te beantwoorden. Klik hier vul uw contact gegevens in en je maakt kans op een half jaar gratis lenzen!

 

Deelnemende opticiens

Als dank voor het invullen van de vragen ontvangt u een waardebon om GRATIS een maand lang Biofinity of Avaira contactlenzen uit te proberen bij de deelnemende opticiens.

Staat uw opticien niet op de lijst? Geen probleem! Je kunt ongetrijfeld toch bij hem terecht om Biofinity of Avaira lenzen te proberen!

 

Na aankoop een 2 for 1 entertainment Voucher!

Wanneer u na de proefperiode overgaat tot aankoop van een halfjaarpakket van Biofinity of Avaira krijgt u nog een extra presentje van ons; een 2 for 1 entertainment Voucher. Met de 2 for 1 entertainment Voucher ontvangt u een gratis ticket voor een voorstelling naar keuze, mits er één ticket tegen de reguliere prijs besteld wordt. Tickets zijn ook te bestellen in meervouden bijvoorbeeld (4=2). U kunt kiezen uit een uitgebreid en actueel aanbod.

 

Hoe werkt het?

U kunt uw aankoop bon uploaden op coopervision.touchticketshop.nl. U ontvangt dan van ons via de mail een 2 for 1 entertainment voucher, met een unieke code. De code geeft u toegang tot de actiewebsite. Hier kunt u kiezen uit vele geselecteerde arrangementen, musicals, theatervoorstellingen, concerten, dagjes weg en festivals. het aanbod varieert en wordt continue aangevuld. En geniet maar van een voorstelling naar uw keuze. 100% Happy!

 

Voor meer informatie over Biofinity of Avaira maandlenzen (klik op de productnaam).

Voor de uitgebreide actievoorwaarden, klik hier.