Zie het glas halfvol

Het dragen van de juiste contactlenzen kan je helpen om helder te leven en elke dag het meeste uit je werk en ontspanning te halen. Ze kunnen je helpen je productiviteit te verbeteren, je drukke schema bij te houden en je te concentreren op wat voor je het belangrijkste is.


 

Sport en lichaamsbeweging

Zachte contactlenzen zorgen ervoor dat je scherp en helder zicht behoudt tijdens de meest intensieve lichamelijke inspanning, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het breken of bekrast raken van een bril. Ze beslaan nooit en bieden een breed gezichtsveld, zodat je als een kampioen kunt spelen.

Digitaal leven

Besteed je je dagen met het schakelen tussen activiteiten op het scherm en activiteiten buiten het scherm? Er zijn nu contactlenzen beschikbaar om je digitale levensstijl te ondersteunen. Je beheerst geavanceerde technologie: dat kan ook voor je contactlenzen gelden.

Reizen voor werk en vrije tijd

Je bent altijd klaar voor vertrek met daglenzen. Geen reinigingsvloeistof betekent eenvoudiger inpakken, waardoor je sneller door de beveiliging op het vliegveld kunt. En zelfs als je ook een bril draagt, kunnen je contactlenzen een redder in nood zijn als je bril tijdens een reis zoekraakt of kapotgaat.

Natuurlijke expressie

Met contactlenzen kan je je beste en natuurlijke zelf aan de wereld laten zien. Er valt niets te verbergen – druk jezelf vrijelijk uit met een onbelemmerd gezichtsveld. En vergeet niet dat je nu vaker kunt genieten van je designer-zonnebril.