BELANGRIJKE INFORMATIE PARTIJ 162046 ALL-IN ONE LIGHT 60ML

We zijn overgegaan tot een vrijwillige terugroeping van 1 partij (lot) van de All-in One® multipurpose [of een andere merkvariant] contactlensvloeistof fles van 60ml.
Een routinematige kwaliteitstest is uitgevoerd op bewaarde productmonsters. Voor deze partij voldeden de resultaten van de steriliteitstest, die op sommige van de bewaarde monsters werd uitgevoerd, niet aan de criteria na een tijdsinterval van 12 maanden. Hoewel er geen klachten zijn ontvangen met betrekking tot deze partij en er geen bijwerkingen zijn geweest, handelt het bedrijf uit voorzorg. De terugroep actie heeft geen betrekking op andere partijen van All-in One multipurpose contactlensvloeistof.

Als u de getroffen partij All in One Light®[of een andere merkvariant] 60 ml multipurpose contactlensvloeistof uw bezit heeft, stop dan met het gebruik en bewaar de fles. De fabrikant zal binnenkort een terugroepwebsite aanbieden waar de betrokken consumenten meer informatie kunnen ontvangen. Deze website is te vinden op: www.infoCV.expertinquiry.com en zal vanaf 12 augustus 2022 live staan.

Het is belangrijk dat u uw zachte contactlenzen blijft reinigen en desinfecteren. Gelieve deze All-in One multipurpose contactlensvloeistof (uit LOT niet meer te gebruiken en ze weg te gooien zodra u over een andere multipurpose contactlensvloeistof beschikt. Bewaar de fles om uw terugbetaling te regelen via de terugroepingswebsite.