Snel, makkelijk en op een leuke manier op de hoogte gehouden worden wanneer jouw lenzen aan vervanging toe zijn? De Reminder App helpt je hierbij.

   

 

Na het invullen van enkele basisgegevens genereert de App een lijstje waarin jij jouw opticien kunt selecteren.

Je hoeft maar 1 keer jouw lensgegevens in te vullen bij elke nieuwe verpakking en de Reminder App doet de rest. Je krijgt twee weken voordat je nieuwe lenzen moet bestellen een melding om direct jouw lenzen te bestellen of een afspraak te maken met jouw opticien. De Reminder App stelt automatisch een mail op voor de opticien met alle benodigde data of toont direct het juiste telefoonnummer. Of je meteen lenzen wilt bestellen, of liever een persoonlijke afspraak maakt, de keus is aan jou. Personaliseer jouw Reminder App met persoonlijke animaties en kleuren! Ben je niet de enige in jouw gezin met lenzen? Geen probleem! Voeg meerdere gezinsleden toe en ontvang ook daarvoor een volledige gepersonaliseerde melding.

Indien je vragen hebt over het gebruik van lenzen en hoe je er het beste mee om kunt gaan, biedt de Reminder App ook hierin tekst en uitleg. De Reminder App van CooperVision is gratis en is er om de consument te informeren en te ondersteunen in het op tijd vervangen van lenzen, het op tijd nieuwe lenzen bestellen en tijdig een afspraak te maken met de opticien.