maart 19, 2024


CooperVision, wereldleider in contactlenzen*, kondigt aan dat het haar professionele teams uitbreidt om klanten ondersteuning te bieden waar ze op kunnen vertrouwen.

CooperVision zet zich in voor het leveren van uitmuntende producten en klantenservice. Door het Professional Affairs en Technical Support team uit te breiden, zal CooperVision haar klanten nog beter van dienst kunnen zijn en hen de ondersteuning kunnen bieden die ze nodig hebben om voor hun klanten levens te verbeteren.

"Als marktleider* in contactlenzen begrijpen we het belang van uitstekende klantenservice", aldus Pieter Bas Kampmeinert, Head of Marketing & Professional Affairs Benelux bij CooperVision. "Door ons professionele ondersteunende teams uit te breiden, kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen en samenwerken om hun doelen te bereiken. We blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de behoeften en eisen van onze klanten."

Het uitgebreide professionele team van CooperVision zal nauw samenwerken met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun unieke behoeften en doelstellingen. Door middel van training, educatie en voortdurende ondersteuning zal CooperVision haar klanten helpen om succesvol te zijn in een steeds veranderende markt.

Voor meer informatie over CooperVision en haar producten en diensten, kunt u terecht op www.coopervision.nl of neem contact op met uw contactpersoon.

 

Over Anita de Zeeuw
Anita de Zeeuw is met ingang van 1 maart 2024 in dienst als Professional Affairs Manager in Nederland. Anita brengt een schat aan ervaring met zich mee, zowel in optometrie als contactlenzen vanuit diverse optiekomgevingen.  Anita, afgestudeerd optometrist in 2009, combineert haar kennis en kunde op het gebied van het aanpassen van zachte contactlenzen, sclerale contactlenzen, orthokeratologie en myopie Management. Anita gaat zich actief inzetten om collega-specialisten te coachen en trainen, met als doel de groei van de contactlenscategorie te bevorderen bij onze klanten. 
 


Over Kim Gelling
Kim Gelling is vanaf 12 maart 2024 het Technical Support team in Eerbeek gaan ondersteunen om de vragen van specialisten vakkundig te kunnen behandelen. Kim is afgestudeerd optometrist sinds 2008 met veel kennis in aanpassen van (medische) contactlenzen. Ze is opgegroeid in een optiekfamilie en heeft het vak vanuit diverse invalshoeken, zoals winkel, refractiekliniek, ziekenhuis en onderwijs uitgevoerd. Met ondernemen in het bloed is zij in 2011 gestart als zelfstandige Optometrist.

*Contactgegevens Professional & Technical team CooperVision* 
Professional Affairs CooperVision
Merel Kanters, MSc, Boptom, FBCLA, Professional Affairs Supervisor 
m: +31 (0) 6 83953351 | mkanters@coopervision.nl
Anita de Zeeuw, Professional Affairs Manager
m: +31 (0) 6 252 728 65 | Anita.deZeeuw@coopervision.nl
Floortje Fischer de Brabander, BHealth, Professional Affairs Manager 
m: +31 (0) 6 2197 4115 | FFischerdeBrabander@coopervision.nl 
Ilona Bradwolff, BHealth (hons), Professional Affairs Manager 
m: +31 (0) 6 253 490 48 | ibradwolff@coopervision.nl
Katherine Teblick, Professional Affairs Manager 
m: +32 470 041 037 | kteblick@coopervision.nl

Technical Support CooperVision:
Marion Mohr, Contactlensspecialist, Technical Support
T: +31(0) 313 677 677  | mmohr@coopervisionsec.com
Amanda de Wit, Contactlensspecialist,Technical Support
T: +31(0) 313 677 677 I adewit@coopervisionsec.com 
Kim Gelling, Optometrist, Technical Support
T: +31(0) 313 677 677 I kgelling@coopervisionsec.com


Over CooperVision
CooperVision, onderdeel van de CooperCompanies is wereldwijd een van de vooraanstaande fabrikanten van contactlenzen. Het bedrijf produceert een breed scala aan contactlenzen die voldoen aan de behoeften van mensen over de hele wereld. Met een toewijding aan innovatie en kwaliteit streeft CooperVision ernaar om de levens van mensen te verbeteren.

*.CVI data on file, 2023.

Contactpersoon voor de media:
Pieter Bas Kampmeinert
Head of Marketing & Professional Affairs Benelux 
CooperVision Nederland BV 
pkampmeinert@coopervision.nl