CooperVision ontwerpt en vervaardigt contactlenzen.

Dat is ons werk en daar zijn we uitzonderlijk goed in. We roepen innovatie tot leven en voeren het op onnavolgbare wijze binnen de contactlenzenbranche uit.

Maar het is meer dan dat. U zult erachter komen dat de manier waarop wij ons werk aanpakken, ons zo bijzonder maakt . We werken samen. We luisteren.

En we genieten van ons werk.

Het is onze combinatie van oogheelkundige wetenschap en drijfveer om overal het gezichtsvermogen te verbeteren waardoor we boven alles en iedereen uitsteken. We stellen de behoefte aan zichtcorrectie overal ter wereld vast en doen er wat aan. En dat doen we met passie en heel veel vernuft.

Dat is ook de DNA van onze bedrijfstak. We zijn:

  • Toegewijd. We houden pas op als het werk voor de mensen die onze contactlenzen dragen, oogzorgspecialisten die ze voorschrijven en onszelf goed gedaan is.
  • Inventief. We blijven ons inspannen om elke lens die we maken en elke relatie die we opbouwen te verbeteren.
  • Partners. Elk geweldig bedrijf staat voor het smeden van banden. Dat doen we op basis van eerlijkheid, oprechtheid, vertrouwen en respect voor u.
  • Vriendelijk. We zijn open en gemakkelijk te benaderen. Of u nu contactlenzen van CooperVision draagt of opticien bent, neem gerust contact met ons op!

Wereldwijd

Kijk hoe ver onze internationale hand over de hele wereld reikt.

Wetenschap en technologie

Lees waarom we in onze bedrijfstak ontzag inboezemen.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Lees hoe we oogverzorging zowel op lokaal als op internationaal niveau stimuleren.

Anderen over ons

Lees wat onze lenzendragers en specialisten zeggen.