Dankzij de zuurstofefficiënte silionen technologie, zorgen MyDay® lenzen voor de optimale balans tussen gezondheid, comfort en hanteerbaarheid. De vernieuwde Aquaform® Technologie biedt u een comfort dat blijft, dag in, dag uit. 

EIGENSCHAPPEN
  • Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid
  • Optimaal vochtgehalte
  • Optimale modulus
  • UVA/UVB bescherming

MyDay daglenzen vergeet je onmiddelijk na het inzetten.

Waarom zou u een compromis sluiten voor uw contactlenzen? CooperVision MyDay zachte daglenzen geven uw ogen wat ze nodig hebben, ademende contactlenzen die zo comfortabel zijn, dat u er nauwelijks aan denkt.

Onze Smart Silicone technology levert een contactlens met de juiste balans, zodat uw ogen veel zuurstof krijgen (die ze nodig hebben), terwijl u geniet van langdurig comfort (wat u wilt hebben).

Vraag uw opticien hoe u kunt profiteren van MyDay daglenzen.

Bent u op zoek naar comfortabele daglenzen?

Dat zijn we allemaal. Als u contactlenzen draagt, wilt u meer dan lenzen die alleen uw zicht corrigeren. U hebt lenzen nodig die gelijke tred kunnen houden met uw drukke agenda en die tot het einde van de dag comfortabel blijven.
Maak kennis met de MyDay daglenzen.

Contactlenzen en comfort
Als u contactlenzen draagt, wilt u er niet voortdurend aan herinnerd worden dat u ze in uw ogen hebt. U wilt juist vergeten dat ze er zijn.
Dit is CooperVision MyDay. Ze bieden een zodanig comfort, dat uw ogen meteen vergeten dat de lenzen er zitten en u ervaart het langdurige comfort dat ze bieden. 
Waardoor blijven deze contactlenzen comfortabel?
MyDay contactlenzen zijn ontwikkeld met uw gezondheid en comfort in gedachten.
Ze zijn het resultaat van jarenlang onderzoek naar de juiste combinatie van lensmaterialen die garandeert dat uw ogen de zuurstof krijgen die ze nodig hebben, zodat ze gezonder en witter blijven. En gezonde ogen voelen ook comfortabel.
Dit is te danken aan de Smart Silicon technology. Vraag bij uw volgende bezoek aan uw opticien een GRATIS* proefset van MyDay daglenzen.
*Mogelijk zijn er kosten verbonden aan het aanpassen - vraag om informatie.

Hanteren

Vindt u het wel eens moeilijk om contactlenzen in te doen, omdat ze niet gemakkelijk te hanteren zijn? MyDay contactlenzen zijn de oplossing. Deze daglenzen bieden het ideale evenwicht dat u nodig hebt om contactlenzen gemakkelijk te hanteren:

  • Stugheid - U wilt een lens die u gemakkelijk op uw vingertop kunt houden, zonder dat hij wegglijdt of uit vorm raakt.
  • Watergehalte - Zonder de juiste hoeveelheid water zullen uw ogen niet comfortabel aanvoelen. Maar met teveel water verdwijnt de stugheid die u nodig hebt om de lenzen te hanteren. 
  • Dankzij de Smart Silicone technology combineert MyDay de juiste componenten om u de balans te bieden die u nodig hebt om uw contactlenzen te hanteren. 

In een onderzoek verkozen 5:1 onderzoekspersonen de hanteerbaarheid van MyDay contactlenzen boven die van het leidende merk daglenzen.*

*Bron: CooperVision study on file: MyDayTMvs. 1-DAY ACUVUE® MOIST® —(100 subjects, two-week crossover, bilateral, randomized, masked)

Helpen bij goede oogzorg en gezondere ogen

Uw zicht is kostbaar en verschillende factoren dragen bij aan het behoud van de gezonde en witte ogen die u wenst als u contactlenzen draagt. Dat zullen we uitleggen.

Waardoor zien uw ogen er gezonder en stralender uit?
Het is heel belangrijk dat uw ogen voldoende zuurstof krijgen als u contactlenzen draagt. Anders dan andere lichaamsdelen, krijgen het hoornvlies alleen zuurstof uit de lucht om ons heen. Ze bevat geen bloedvaten.
Om te garanderen dat uw ogen genoeg zuurstof krijgen, moeten de contactlenzen die u draagt genoeg zuurstof doorlaten. Als dat niet gebeurt, kunnen u ogen pijn gaan doen en rood worden.
MyDay contactlenzen zijn gebaseerd op de Smart Silicone technology waardoor zij de optimale zuurstofdoorlaatbaarheid bieden.

Aquaform-technologie

U hebt vast de term Aquaform®-technologie op onze producten zien staan en u afgevraagd wat dat precies inhoudt.