Corrigeer uw astigmatisme op een gezondere(1) manier met daglenzen van siliconenhydrogel.

EIGENSCHAPPEN
  • Gemakkelijke dagelijkse vervanging
  • De voordelen voor de gezondheid van siliconenhydrogel
  • Zichtcorrectie voor astigmatisme
  • Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort
  • UVA/ UVB bescherming(2)

De enige lens in zijn soort voor astigmatisme

clariti® 1 day toric-lenzen zijn uitgeroepen tot contactlensproduct van het jaar bij de 2012 Optician Awards(3). En u kunt daarmee genieten van het gemak van een daglens en de voordelen voor de gezondheid van siliconenhydrogel in één lens. Ze zijn op dit moment zelfs de enige daglens van siliconenhydrogel voor astigmatisme.
 
Siliconen hydrogellenzen laten meer zuurstof in uw hoornvlies doorlaten dan hydrogellenzen. Dat is van belang, want uw lenzen gaan er beter van “ademen” zodat uw ogen witter en helder zijn, en u een gezondere* ervaring met het dragen van lenzen krijgt.

De hele dag uitstekend draagcomfort waar u op mag vertrouwen

Naast de voordelen voor de gezondheid van siliconenhydrogel benadrukken we ook het draagcomfort. Daarom maken clariti 1 day toric-lenzen gebruik van de unieke WetLoc™-technologie. Met het Wetloc-proces ontstaat een lens die op natuurlijke wijze watermoleculen op het lensoppervlak aantrekt en bindt, zodat uw ogen de hele dag door vochtig en prettig blijven aanvoelen.
 
Praat met uw opticien over de voordelen voor de gezondheid en het dagelijkse gemak van torische clariti 1 day-lenzen, 's werelds eerste en enige daglenzen van siliconenhydrogel voor astigmatisme. 

(1)Gegevens op aanvraag beschikbaar; met clariti 1 day krijgt u wittere ogen dan met 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(2)Waarschuwing: uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende oogbescherming, zoals uv-absorberende sneeuw- of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende oogbescherming volgens de instructies blijven dragen.
(3)Bekroond door Optician, een toonaangevend Brits oogmeetkundig tijdschrift, op grond van de stemmen van een panel bestaande uit erkende Britse oogzorgspecialisten.