De gezondere(1) manier voor wittere, heldere ogen voor uw bijziendheid of verziendheid.

EIGENSCHAPPEN
  • Gemakkelijke dagelijkse vervanging
  • De voordelen voor de gezondheid van siliconenhydrogel
  • Zichtcorrectie voor bijziendheid en verziendheid
  • Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort
  • UVA UVB bescherming(2)

Het gemak van daglenzen, een goede gezondheid met siliconenhydrogel

Als het gemak van daglenzen u aanspreekt, zijn clariti® 1 day-lenzen een uitstekende keuze, of u nu voor het eerst lenzen gaat dragen of af wilt van uw huidige hydrogellenzen en wilt overstappen op de voordelen voor de gezondheid met siliconen hydrogel.
 
Siliconen hydrogellenzen laten meer zuurstof in uw hoornvlies doorlaten dan hydrogellenzen. Dat is van belang, want uw lenzen gaan er beter van “ademen” zodat uw ogen witter en helder zijn, en u een gezondere(1) ervaring met het dragen van lenzen krijgt.

De hele dag uitstekend draagcomfort waar u op mag vertrouwen

Naast de voordelen voor de gezondheid van siliconenhydrogel benadrukken we ook het draagcomfort. Daarom maken clariti 1 day-lenzen gebruik van de unieke WetLoc™-technologie. Met het WetLoc-proces ontstaat een lens die op natuurlijke wijze watermoleculen op het lensoppervlak aantrekt en bindt, zodat uw ogen de hele dag door vochtig en prettig blijven aanvoelen.
 
Praat met uw opticien over de voordelen voor de gezondheid en het dagelijkse gemak van clariti 1 day-lenzen, een uitstekende keuze voor zowel nieuwe als huidige contactlenzendragers. 

(1)Gegevens op aanvraag beschikbaar; met clariti 1 day krijgt u wittere ogen dan met 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(2)Waarschuwing: uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende oogbescherming, zoals uv-absorberende sneeuw- of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende oogbescherming volgens de instructies blijven dragen.