Waarom zijn Biofinity® contactlenzen zo ongelooflijk comfortabel?

Aquaform® Comfort Science™, een technologische doorbraak van CooperVision, geeft Biofinity lenzen een superieur ademend vermogen in combinatie met een hoger vochtgehalte. Dit zorgt voor comfort en houdt uw ogen helder, witter en gezonder. Bovendien hebben alle Biofinity-lenzen een glad, natuurlijk te bevochtigen lensoppervlak dat afzettingen tegengaat. Dit resulteert in een ongelooflijk comfort en helderheid, de hele dag.Verkrijgbaar als sferische lenzen voor verziendheid/bijziendheid, ook in hogere sterkten. Als u astigmatisme (cylindrische afwijking) of presbyopie (moeilijker kleine letters lezen na uw 40ste) heeft, probeer dan onze torische of multifocale lenzen voor een ongelooflijk helder zicht.

 

 

Aquaform® Comfort Science™

Sterk ademend voor gezondere ogen​

Door het zeer hoog ademend vermogen laat de lens meer zuurstof door zodat uw ogen helder, witter en gezonder blijven. Ideaal voor dagelijks -of continue gebruik.

Natuurlijk hydraterend

De revolutionaire technologie creëert een lens die voor bijna de helft uit water bestaat. Het vocht wordt op natuurlijke wijze in lenzen vastgehouden zodat deze vochtig blijven zonder dat u bevochttigingsmiddelen hoeft te gebruiken.

Zacht en flexibel

Biofinity® contactlenzen zijn zacht en flexibel met ronde randen. Dit betekent dat de lens goed past en tijdens de levensduur van de lens geen irritatie aan het oog veroorzaakt.

 

Wat vinden gebruikers van Biofinity-contactlenzen?

Ongeveer 2 op de 3 dragers vinden Biofinity-lenzen beter of veel beter dan andere lenzen1.

86% van de dragers zullen Biofinity-lenzen waarschijnlijk aanbevelen bij een vriend of familielid1.

89% van de dragers van Biofinity-lenzen vinden de lenzen in alle opzichten comfortabel 1.

1 2013 CooperVision study; data on file. Dit reclamemateriaal is uitsluitend bedoeld voor verspreiding buiten de VS.

Een lenzenfamilie met buitengewoon comfort en bijzondere helderheid.

Klik hier voor meer informatie over onze Biofinity producten:
Biofinity >>
Biofinity XR >>
Biofinity toric >>
Biofinity multifocal >>