Ready for Today
 

Are you ready for today?

Silicone hydrogel daglenzen. De lenzen voor iedere levensstijl

Heeft u een actief leven?

Ready for Today

U heeft een "high-performance" lens nodig die past bij uw levensstijl. Silicone hydrogel is het gezondste materiaal en is perfect voor actieve personen zoals u. U kunt daglenzen de hele dag door dragen, of een paar lenzen meenemen om tussendoor even in te 

Heeft u een druk leven?

Het leven kan onvoorspelbaar zijn, dus u heeft contactlensmateriaal nodig dat u niet in de steek laat. Silicone hydrogel is otnwikkeld voor het moderne leven; daglenzen bieden het gemak van elke dag een nieuw paar.

Draagt u uw lenzen lang achter elkaar

Ready for Today

Als uw ogen aan het einde van de dag droog of geïrriteerd aanvoelen, is het misschien wel tijd geworden om het gezondste zachte-lensmateriaal te proberen dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Met Silicone hydrogel blijven uw lenzen de hele dag comfortabel zitten - van het hardlooprondje 's ochtends tot een lange avond stappen met vrienden.

Wilt u de gezondste keuzen voor uw ogen?

Silicone hydrogel is het nieuwste en gezondste materiaal voor zachte lenzen. Het laat meer zuurstof door naar uw ogen, zodat ze witter en helderder blijven, zelfs na een lange dag. Profiteer nu van de voordelen van silicone hydrogel in daglens uitvoering. De beste keuze voor gezondheid en gemak.
 

Hoe werkt de Ready for Today zomercampagne?

Bij één van de deelnemende opticiens, kunt u gedurende 5 dagen clariti® 1 day of MyDay-daglenzen proberen (dit kan aanpaskosten met zich meebrengen). Wanneer u overtuigd bent van de voordelen van deze lens en 2 verpakkingen van 30 lenzen koopt (of 1 verpakking van 90 lenzen), ontvangt u een Bogo Bottle cadeau; het waterflesje met een goed doel.

Deze waterfles dient ook een goed doel; voor elke afgenomen fles in Nederland, gaat er 1 Bogo Bottle naar kinderen in Afrika (Bogo staat voor Buy One Give One). De Bogo Bottle is een duurzame investering voor betere hygiëne op de allerarmste Afrikaanse scholen waar nog geen water of toiletten zijn. De initiatiefnemer, Stichting Join the Pipe heeft als doel om iedereen, overal ter wereld, van schoon kraanwater te voorzien. 

Voorwaarden:

  • De Ready For Today zomercampagne is t/m 31 augustus 2016.
  • Uiterste deelnamedatum is 31 augustus 2016.
  • Mogelijk kunnen bij de testperiode aanpaskosten gerekend worden.
  • Bij aankoop van minimaal 2x 30pack daglenzen of 1x 90pack daglenzen ontvangt de consument 1 Bogo Bottle. 
  • De Bogo Bottle wordt uitgereikt zolang de voorraad strekt. Op=Op.

Voor een overzicht van de deelnemende opticiens, kunt u op deze link klikken. 

Wilt u meer weten over clariti 1 day of MyDay daglenzen? Klik dan op het gewenste product om naar de productinformatie te gaan.