CooperVision gedijt bij innovatie

We zijn hier elke dag om een speerpunt te maken van de meest recente wetenschappelijke en technologische doorbraken in de ogenbranche. Dat is deels waarom we graag werken in zo'n opwindende omgeving.

CooperVision staat hoog aangeschreven in de branche vanwege onze geschiedenis met het overwinnen van problemen bij het aanmeten van lenzen en met het aanbieden van zichtcorrectie die de wereld nodig heeft. We hebben een imposante nalatenschap hoog te houden en willen nog veel meer voor elkaar krijgen als het gaat om ons aanbod van de beste contactlenzen ooit. We blijven erbij dat we snappen dat geen twee ogen dezelfde zijn.

Dingen anders zien is pas het begin bij CooperVision. We zetten ideeën om in handelingen, leggen de lat hoog voor de topkwaliteit van onze producten en brengen een nieuwe generatie contactlenzen tot leven. Om dat voor elkaar te krijgen zetten we ons enorm in voor geavanceerde R&D.

En als we een probleem in de schoot geworpen krijgen, dan lossen we dat op. Zo simpel is het.

Klik voor meer informatie over onze toegepaste technieken hieronder om te zien hoe onze toegepaste wetenschap en technische deskundigheid de ogenbranche en de wereld van de contactlenzen positief veranderen.

Onze toegepaste wetenschappen

Kijk hoe onze technologie ten goede komt aan lenzendragers overal ter wereld.

Onze technische deskundigheid

Lees hoe ons sterke R&D-team de basis van onze innovatie vormt.