CooperVision-contactlenzen worden geprezen door zowel oogzorgspecialisten als lenzendragers. We hebben hieronder een kleine greep uit die waarderingen neergezet.

Wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Neem dan gerust contact met ons op!

“Ik heb mijn Proclear-contactlenzen al een paar jaar en heb er nog nooit problemen mee gehad. Ze dragen bijzonder prettig, en mijn ogen zijn nooit droog!"
-Tina, Colorado(VS)

 

“Ik ben vol lof over de Biofinity-serie contactlenzen. Zoals ook uit mijn profiel blijkt, gebruik ik veel van deze lenzen (vooral omdat ik een kleine eenmanspraktijk heb).Alle Biofinity-lenzen behoren tot de prettigste contactlenzen die ik in mijn 25-jarige praktijk ben tegengekomen. De kwaliteit en het draagcomfort ervan die zorgen voor gezonde ogen en gezichtsscherpte, maken dat mijn praktijk en ik boven de gemiddelde norm in onze branche uitsteken.Daarom wil ik wel een paar minuten vrijmaken om jullie hele organisatie in het zonnetje te zetten vanwege de kwaliteit van deze producten. Ga zo door.”
-Dr. Robert T. Nible, Williamsport, Pennsylvania (VS)

 

“Ik vind de Proclear-daglenzen geweldig. Als fotograaf moet mijn zicht scherp en geconcentreerd zijn voor lange opnamedagen. Met deze contactlenzen blijven mijn ogen vochtig en de hele dag prettig aanvoelen.”
-Sarah, Californië (VS)

“Proclear-daglenzen zijn top! Ik kan ze 's morgens in doen en de hele dag weg zijn zonder dat ik er last van heb. Ze zitten superfijn!”
-Meg, Californië (VS)

 

“Ik heb denk ik 10 verschillende soorten contactlenzen geprobeerd in de vele jaren dat ik ze draag. Mijn arts heeft me aan de Avaira gezet, en die zijn echt de beste ooit."
-Avaira-lenzendrager, 2012 VS Onderzoek Avaira-lenzendragers

 

“Ik had ontzettend last van heel droge ogen. Mijn dokter adviseerde me toen om over te stappen op Avaira, en daarna heb ik geen last meer gehad van roodheid en irritatie, wat ik wel had met mijn andere lenzen."
-Avaira-lenzendrager, 2012 VS Onderzoek Avaira-lenzendragers

 

“Dit zijn de beste contactlenzen die ik in lange tijd heb gedragen. Ik kan er zelfs 's avonds mee rijden zonder dat ik schitteringen van de koplampen van tegemoet komende auto's zie."
-Avaira-lenzendrager, 2012 VS Onderzoek Avaira-lenzendragers