Juan Carlos Aragón

Senior Vice-President, Global Professional & Clinical Affairs

Dr. Juan Carlos Aragón werkt als Senior Vice-President Global Professional & Clinical Affairs dat verantwoordelijk is voor het creëren, implementeren en beheren van de wereldwijde bedrijfsstrategie met betrekking tot professionele, wetenschappelijke en klinische zaken. Voordat hij deze functie aanvaardde, hield Juan Carlos toezicht over onze bedrijfsactiviteiten in Latijns-Amerika en bedrijfsontwikkeling voor de Noord- en Zuid-Amerikaanse regio. In het verleden was hij ook CooperVisions President voor de regio Azië-Stille Oceaan en de EMEA. Vóór CooperVision had Juan Carlos internationale leidinggevende functies bij Bausch + Lomb en de CIBA Vision-divisie van Novartis.

Juan Carlos brengt meer dan 28 jaar ervaring in de branche met zich mee naar CooperVision. Hij begon in 2000 bij CooperVision. Hij is altijd een groot voorstander geweest van voorlichting over oogverzorging en contactlenzen. Momenteel is hij voorzitter van de algemene raad van bestuur en van de Global Development Board van Optometry Giving Sight, die door CooperVision met trots wordt ondersteund als Global Platinum Sponsor.

Juan Carlos is in Costa Rica geboren en studeerde cum laude af als optometrist aan de Superior School of Medicine van de National Polytechnic Institute in Mexico-stad in 1984.