Corrigeer uw presbyopie op een gezondere(1) manier met daglenzen van siliconen hydrogel.

EIGENSCHAPPEN
  • Gemakkelijke dagelijkse vervanging
  • De voordelen voor de gezondheid van siliconenhydrogel
  • Zichtcorrectie voor presbyopie: scherp van dichtbij, voor veraf en alles ertussen
  • Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort
  • UVA/UVB bescherming(2)

De enige lens in zijn soort voor presbyopie

Alleen met clariti® 1 day multifocal-lenzen van CooperVision kunt u genieten van het gemak van een daglens en de voordelen voor de gezondheid van siliconenhydrogel in één lens. Dat komt doordat ze op dit moment de enige daglens van siliconenhydrogel voor presbyopie zijn.
 
Siliconenhydrogellenzen laten meer zuurstof in uw hoornvlies doorlaten dan hydrogellenzen. Dat is van belang, want uw lenzen gaan er beter van “ademen” zodat uw ogen witter en helder zijn, en u een gezondere(1) ervaring met het dragen van lenzen krijgt.

De hele dag uitstekend draagcomfort waar u op mag vertrouwen

Naast de voordelen voor de gezondheid van siliconenhydrogel benadrukken we ook het draagcomfort. Daarom maken clariti 1 day multifocal-lenzen gebruik van de unieke WetLoc™-technologie. Met het WetLoc-proces ontstaat een lens die op natuurlijke wijze watermoleculen op het lensoppervlak aantrekt en bindt, zodat uw ogen de hele dag door vochtig en prettig blijven aanvoelen.
 
Praat met uw opticien over de voordelen voor de gezondheid en het dagelijkse gemak van multifocale clariti 1 day-lenzen, 's werelds eerste en enige daglenzen van siliconenhydrogel voor presbyopie. 

(1)Gegevens op aanvraag beschikbaar; met clariti®1 day krijgt u wittere ogen dan met 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(2)Waarschuwing: uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende oogbescherming, zoals uv-absorberende sneeuw- of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende oogbescherming volgens de instructies blijven dragen.