Hebt u astigmatisme en een sterke bril? Dankzij het geavanceerde ontwerp van Biofinity® - lenzen kunt u nu - voor de eerste keer ooit - gezonder lenzen dragen.

Eigenschappen
 • Speciaal vormgegeven voor uw ogen - Dankzij de stabiele en betrouwbare pasvorm wordt de positie van de lens geoptimaliseerd en neemt de beweging van de lens voor uw oog af;* zo profiteert u van nog beter zicht
 • De natuurlijk hydraterende lenzen blijven vochtig en opvallend comfortabel dankzij de Aquaform®-technologie
 • De uiterst ademende siliconen-hydrogellenzen zorgen voor heldere, witte en gezondere ogen
 • Zacht en flexibel - De Aquaform®-technologie garandeert dat deze lenzen zacht en flexibel zijn. Het ontwerp met de afgeronde rand draagt bovendien bij aan opvallend draagcomfort
 • Schema voor maandelijkse vervanging
 • Langer dragen: dagelijks of tot wel 29 nachten/30 dagen

Dankzij onze expertise op het gebied van astigmatisme profiteert u van helder zicht

Hebt u nooit contactlenzen met een hoge sterkte kunnen dragen? Stapte u weer over op een bril om uw astigmatisme te corrigeren? Informeer dan bij uw oogzorgspecialist naar de CooperVision® Biofinity® XR toric-lenzen.

Met Biofinity XR geniet u van alle bewezen voordelen van onze toonaangevende Biofinity toric-contactlenzen in een nieuwe en uitgebreide reeks lenzen die een ernstiger vorm van astigmatisme corrigeren.

 • Gemakkelijk in te brengen en te plaatsen. De lenzen oriënteren zich snel en consistent tijdens het plaatsen en vereisen een minimale vestigingstijd.*.
 • Speciaal vormgegeven voor uw ogen. Dankzij de stabiele en betrouwbare pasvorm wordt de positie van de lens geoptimaliseerd en neemt de beweging van de lens voor uw oog af;* zo profiteert u van nog beter zicht
 • Beter comfort dankzij een glad en continue oopervlak. Uw ooglid maakt steeds wanneer u knippert contact met een glad, naadloos en vuilafstotend oppervlak.*

Opmerkelijk comfort dankzij Aquaform® Technology

Biofinity XR toric combineert de gezondere voordelen van siliconen-hydrogel met onze exclusieve Aquaform-technologie, zodat uw ogen meer zuurstof en vocht ontvangen. Het resultaat: ongelooflijk comfort.

 • Uiterst ademend. De zuurstof stroomt vrij door een uiterst ademende lens van siliconen-hydrogel, waardoor uw ogen helder, wit en gezonder blijven.
 • Natuurlijk hydraterend. Dankzij een baanbrekende technologie bestaat de lens voor bijna de helft uit water. Het water blijft op een natuurlijke manier in de lens aanwezig, waardoor ze bevochtigd en comfortabel blijven.
 • Zacht en flexibel. Biofinity-lenzen zijn zacht en flexibel. De afgeronde rand zorgt voor opmerkelijk langdurig draagcomfort.

Verbreed uw zicht op de mogelijkheden Vertel uw oogzorgspecialist dat u een proefversie van Biofinity XR toric-contactlenzen wilt proberen (u spreekt de naam uit als 'Bai-OH-fin-ittie').

*Op basis van een studie die het in opdracht gemaakte lensontwerp van de Biofinity XR toric-lenzen en de standaard torische lenzen van Biofinity in de gewone serie gedurende een periode van 6 uur vergeleek.

Aquaform-technologie

U hebt vast de term Aquaform®-technologie op onze producten zien staan en u afgevraagd wat dat precies inhoudt.

Geoptimaliseerde lensgeometrie

Klanten met astigmatisme hebben lenzen nodig met een andere optische sterkte op verschillende punten die precies in de juiste richting moeten staan