Altijd al eens daglenzen willen proberen?

Wij geloven zo sterk in de kwaliteit van onze producten dat we op ons silicone hydrogel daglenzen portfolio een tevredenheidsgarantie geven bij een selectie van winkels.

Vraag uw opticien naar het aanbod van CooperVision silicone hydrogel daglenzen en kijk welke lens het beste past bij uw levensstijl!

En doet uw opticien nog niet mee? laat deze dan contact opnemen met CooperVision om van deze actie gebruik te maken.

Met onze niet goed, geld terug actie is er werkelijk geen enkele reden meer om niet eens daglenzen te proberen!

Voorwaarden voor het aanbod:

  • Aanbod alleen geldig voor aankopen gedaan in de Benelux (België, Nederland en Luxemburg).
  • Aanbod geldig voor aankoop van één (1) maand (2x 30pack) sferische of torische silicone hydrogel daglenzen uit het assortiment van CooperVision bij deelnemende optiek winkels. CooperVision houdt zich het recht voor de duur van de actie aan te passen als zij dat wenselijk acht.
  • Terugbetaling van de aankoop gebeurt op basis van het ingevulde en getekende aanvraagformulier dat CooperVision beschikbaar stelt aan optiekwinkels, in combinatie met de originele kassabon en het restant van de lenzenverpakking (inclusief blisters)
  • De retournering moet gedaan worden bij de winkel waar de initiële aankoop heeft plaats gevonden
  • Aanvragen die niet leesbaar, incompleet, vervalst of met foutieve gegevens worden ingediend, worden niet in behandeling genomen. Bij bewuste misleiding behoudt CooperVision zich het recht voor om winkeliers van de tevredenheidsgarantie uit te sluiten.
  • Om in aanmerking te komen voor de vergoeding, moet de contactlensdrager een 30-pack daglenzen inleveren bij de winkel waar hij deze gekocht heeft, waarbij maximaal 20 en minimaal 10 lenzen niet geopend en/of gebruikt mogen zijn. De consument krijgt alleen de waarde van de ingeleverde 30-packs terug.
  • De geldelijke teruggave wordt door de winkel direct aan de consument vergoed. Coopervision vergoedt de winkel, op basis van de correct ingevulde en getekende aanvraagformulieren (incl. originele kassabon en restant verpakking incl. blisters), minstens 1x per kwartaal de retour gegeven producten door het gratis verstrekken van het zelfde product of een alternatief product tot maximaal dezelfde waarde als de retour gegeven producten.
  • Er wordt door CooperVision slechts 2x een retour vergoed op basis van naam en adres gedurende de looptijd van de actie
  • Eventuele aanpaskosten en verzendkosten worden niet vergoed.
  • Als u in aanmerking komt voor de actie zal uw aankoop vergoed worden in de winkel waar deze heeft plaatsgevonden

Conform de wet op de bescherming van persoonsgegevens, worden de verstrekte gegevens uitsluitend gebruikt ter controle van de rechtvaardigheid van de vergoedingsaanvraag en ter uitvoering van deze vergoeding. Daarna worden de persoonsgegevens vernietigd. De gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. De redenen voor de aanvraag van de vergoeding worden geanonimiseerd bewaard voor kwaliteitsdoeleinden.

Contactlenzen zijn een medisch hulpmiddel. CooperVision adviseert om contactlenzen te laten aanmeten door een specialist en de ogen regelmatig te laten controleren.

CooperVision behoudt het recht om de voorwaarden van de tevredenheidsgarantie te allen tijde aan te passen zoals zij dit geschikt acht, zonder daarover vooraf te moeten communiceren.